El cicle de concerts Intrús. Jazz pel forat del pany es consolida al Lluçanès en una tercera edició amb un cartell de luxe.

Amb una proposta de concerts professionals de jazz en petit format en 7 municipis del Lluçanès, l’Intrús, a més de la part musical, inèdita al territori, vol realçar i fer més visible el divers patrimoni arquitectònic de les diferents localitats participants i posar de relleu els productes locals de la zona, donant així un valor cultural afegit al cicle.

En aquesta tercera edició podrem gaudir d’estils i formacions molt variades, que van des del jazz més clàssic fins a projectes més atrevits i innovadors, que juguen amb la música electrònica.

Als municipis d’Alpens, Prats de Lluçanès, Perafita, Olost i Sant Feliu Sasserra, i Sobremunt, s’hi ha afegit Sant Martí d’Albars, de manera que en aquesta ocasió podrem comptar amb aquests 7 concerts:

Sans/Kamaguchi/Padrós

10oct / 12:30h. / Santa Llúcia / Sobremunt

Delight

18oct / 12:30h. / El jardí de les alzines / Perafita

Marc Vernis Trio

24oct / 17:30h. / Portalada romànica de l’església / Sant Feliu Sasserra

Dani Pérez Trio

8nov / 17:30h. / Sant Martí d’Albars / Nucli de Sant Martí

Martí Serra Quartet

15nov / 12:30h / Ca l’Andreuet / Prats de Lluçanès

Tarta Relena

22nov / 17:30h / Mas Roca / Olost

Alba Careta & Santi Careta

29nov / 12:30 / Teatre del Casino / Alpens

 

Enguany es realitzarà el sorteig d’un lot de productes locals de l’associació Lluçanès a Taula a cada concert.

Es poden adquirir entrades anticipades o abonaments a través de la web https://www.llucanes.cat/entrades/ o als ajuntaments d’ Alpens, Prats de Lluçanès, Perafita, Olost, Sant Feliu Sasserra, Sant Martí d’Albars i Sobremunt.

El Cicle Intrús. Jazz pel forat del pany, iniciativa del Consorci del Lluçanès, és possible gràcies a una subvenció concedida per la Diputació de Barcelona, el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i a l’aportació econòmica dels ajuntaments participants.

Tota la informació a la web Intrús: https://www.llucanes.cat/intrus/

Comparticions