Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Martí Serra 4tet


Diumenge 20 de desembre
19h de la tarda
Sala Polivalent, Prats de Lluçanès

El saxofonista badaloní Martí Serra presenta nou quartet i nou disc, «Jamboree Live», enregistrat en directe a la mítica sala barcelonina l’estiu de 2019. Serra ha escollit tres dels millors representants de la impressionant nova fornada de jazzmen del país per revisitar el seu repertori de composicions originals amb una mirada nova i fresca. Algunes d’elles formen part de discos anteriors com «Tea Time» o «Diürna», i altres són inèdites.

L’excel·lent compenetració entre Serra i Latorre, la creativitat de Cordobés i la solidesa de Sala són els puntals d’aquest grup, que conquereix l’espectador amb un ventall de dinàmiques, ritmes i atmosferes que viatgen des del pianíssim fins a l’esplendor expressiva.

Jazz contemporani d’autor.

Martí Serra-  saxo

Òscar Latorre – trompeta

Pau Sala – contrabaix

Josep Cordobés – bateria


Productes Locals


L’associació de productors i elaboradors locals del Lluçanès, Lluçanès a Taula es farà càrrec del lot de productes locals que se sortejarà a cada un dels concerts.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.


.

.

Comparticions