Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Martí Serra 4tet


Diumenge 15 de novembre
12:30h del migdia
Ca l’Andreuet, Prats de Lluçanès

El saxofonista badaloní Martí Serra presenta nou quartet i nou disc, «Jamboree Live», enregistrat en directe a la mítica sala barcelonina l’estiu de 2019. Serra ha escollit tres dels millors representants de la impressionant nova fornada de jazzmen del país per revisitar el seu repertori de composicions originals amb una mirada nova i fresca. Algunes d’elles formen part de discos anteriors com «Tea Time» o «Diürna», i altres són inèdites.

L’excel·lent compenetració entre Serra i Latorre, la creativitat de Cordobés i la solidesa de Sala són els puntals d’aquest grup, que conquereix l’espectador amb un ventall de dinàmiques, ritmes i atmosferes que viatgen des del pianíssim fins a l’esplendor expressiva.

Jazz contemporani d’autor.

Martí Serra-  saxo

Òscar Latorre – trompeta

Pau Sala – contrabaix

Josep Cordobés – bateria


Espai Patrimonial


Ca l’Andreuet (PRATS DE LLUÇANÈS)

Ca l’Andreuet es va construir a principis segle XX i és d’estil modernista. A nivell arquitectònic predominen els arcs rebaixats amb pedra treballada, les línies corbes i si us fixeu, trobareu un element repetits a totes les façanes: petites obertures en forma de taps de xampany. Ah i el pou que hi ha al jardí, és imperdible! 

La gent gran del poble, expliquen que ca l’Andreuet i la Torre Malla es van edificar al mateix temps. El nom de ca l’Andreuet prové del propietari que la va fer edificar – Andreu Fàbregues-. 

Una curiositat: Ca l’Andreuet era un habitatge on també hi venien medicaments, ja que el propietari era farmacèutic, i per aquest motiu se li va començar a dir la Farmàcia, nom amb la qual es coneix també avui en dia.

Carrer d’Orient, 7, 08513 Prats de Lluçanès

Veure ubicació


Productes Locals


L’associació de productors i elaboradors locals del Lluçanès, Lluçanès a Taula es farà càrrec del lot de productes locals que se sortejarà a cada un dels concerts.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.


Compra entrades

.

Programació 2020

.

Shares