Conveni Document
Convenis d'encàrrec de gestió entre els ajuntaments del Lluçanès i el Consorci del Lluçanès per a l'execució d'actuacions en el marc del programa "Pacto de estado contra la violencia de género para el ejercicio 2020"
Convenis d'encàrrec de gestió entre els ajuntaments del Lluçanès i el Consorci del Lluçanès per a l'execució d'actuacions en el marc del programa "Treball, talent i tecnologia" de la Diputació de Barcelona
Conveni de col·laboració entre el Consorci del Lluçanès i els ajuntaments del Lluçanès pel funcionament de l'Escola de Música i Arts del Lluçanès pel curs 2020-2021.
Conveni entre Càritas Diocesana de Vic i el Consorci del Lluçanès per al desenvolupament de projectes i activitats de lluita contra l'exclusió social.
Conveni de col·laboració entre el Consorci del Lluçanès i els ajuntaments del Lluçanès per la prestació del servei d'Envelliment Actiu al Lluçanès.
Conveni de col·laboració entre el Consorci del Lluçanès i l'Ajuntament de Prats de Lluçanès per cooperació i assistència al Consorci en matèria de Secretaria Intervenció i comptabilitat.
Conveni de col·laboració entre el Consorci del Lluçanès i els ajuntaments del Lluçanès pel funcionament del servei de tècnic de joventut compartit.
Conveni-Tipus sobre l’assumpció de la gestió informatitzada de la nòmina dels empleats dels ens locals (AGINEEL) per la Diputació de Barcelona.
Conveni de col·laboració del Consorci del Lluçanès i l'Ajuntament de Prats de Lluçanès, de Lluçà, de Sobremunt i de Sant Feliu Sasserra per a la prestació del servei d'assessorament en màteria urbanística
Conveni de col·laboraciuó entre el Consorci del Lluçanès i l'Associació Voraviu Produccions Culturals
Conveni entre l'Ajuntament de Centelles, el Consorci del Lluçanès i Creacció Agència d'Emprenedoria, Innovació i Coneixement,SL per desenvolupar el projecte "Endurance Industry & Technology in Osona"
Conveni de col·laboració entre la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i el Consorci del Lluçanès per a la validació i acreditació dels curs d'especialització en formatgeria artesana (expert universitari)
Conveni de col·laboració entre entitats locals per dur a terme l'execució del projecte "Ocupació Industrial Local a Osona 2016-2017"
Conveni de col·laboració del Consorci del Lluçanès i tots els ajuntaments del Lluçanès per la prestació del servei d'envelliment actiu del Lluçanès
Conveni de col·laboració entre entitats locals per dur a terme l'execució de l'acció "Millora de l'Ocupabilitat de col·lectius amb alta qualificació professional: Tu pots fer-ho (16Y221639)", cofinançat per la Diputació de Barcelona
Conveni entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i el Consorci del Lluçanès per a l'organització de cursos de català
Conveni regulador entre Creacció, Aj. de Centelles, Aj. de Manlleu, Aj. de Roda de Ter, Consorci del Lluçanès i Fundació Universitària Balmes per a la realització del projecte Osona+: Joves per Grans Projectes
Conveni marc de col·laboració entre Consorci del Lluçanès i la Universitat de Girona per a la realització de pràctiques acadèmiques externes
Addenda al conveni col·laboració entre el Consorci del Lluçanès i els ajuntaments de Lluçà, Olost, Oristà, Perafita, Sant Agustí de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau, Sant Boi de Lluçanès, Sant Feliu Sasserra, Sant Martí d'Albars i Sobremunt per al finançament del projecte de connexió de l’abastament d’Osona Nord – Voltreganès amb l’abastament del Lluçanès.
Conveni Projecte de Serveis Esportius
Conveni per l'activitat de coneixement del patrimoni del Lluçanès
Conveni abastament Osona Nord-Voltreganès (addenda)
Conveni EMAL 2021-2022
Conveni Local social Sant Martí
Conveni col·laboració gestió forestal 2020-2023
Conveni Temps X Cures Consell Comarcal d'Osona
Wordpress Table Plugin
Comparticions