DESCRIPCIÓ

L’Àrea de Comunicació s’ocupa de la comunicació corporativa del Consorci del Lluçanès i d’establir i enfortir les relacions de col·laboració amb empreses i institucions del territori.

Es coordina i es participa en l’elaboració de suports o materials informatius per a campanyes, s’elaboren notes i dossiers de premsa i se’n fa la posterior difusió als mitjans de comunicació, s’organitzen rodes de premsa, es dissenyen i implementen plans de comunicació relacionats amb accions i esdeveniments concrets.

L’àrea té un compromís amb la transparència. L’Administració ha de donar a conèixer als ciutadans, de manera actualitzada i continuada informació sobre les seves actuacions i obligacions.

HORARIS D’ATENCIÓ

De dilluns a divendres de 8 a 1.

CONTACTE

93 888 00 50 / 677 15 08 42

comunicacio@consorci.llucanes.cat

Tècnics de referència:

Anna Traveria

DESTAQUEM

SERVEIS

  • Relació amb els mitjans de comunicació: Transmetre notes de premsa i comunicats i preparar entrevistes, reportatges i rodes de premsa.
  • Gestionar les xarxes socials i supervisar-ne i coordinar-ne la creació de noves.
  • Liderar l’estratègia comunicativa de les campanyes impulsades des de les diferents àrees.

ACCESSOS DIRECTES

NOTÍCIES RELACIONADES

El Lluçanès t’espera!

21 juny, 2017|

Iniciem una campanya de comunicació per reforçar la promoció del territori a visitants aquest estiu al Lluçanès. La campanya "El Lluçanès t'espera!" és una campanya de comunicació que vol reforçar [...]

Comparticions