Surt la nova guia dels serveis del Consorci del Lluçanès, una guia unificada on es detallen tots els serveis que s’ofereixen als ajuntaments, ciutadans i empreses/entitats de la comarca.

La guia estarà disponible a partir del desembre a tots els ajuntaments del Lluçanès en format A5 imprès. Un petit llibret molt pràctic on es detalla la informació de cada servei així com el contacte directe amb el personal tècnic responsable dels serveis.

Què t’ofereix el Consorci del Lluçanès? La guia és un material que engloba i aporta una visió global de tots els serveis que es desenvolupen als 13 municipis que formen part des del Consorci del Lluçanès: ocupació, empresa i emprenedoria, educació i formació, desenvolupament rural, escola de música i arts del Lluçanès, atenció a les persones, turisme i patrimoni, cultura esports i joventut, residus, centre de serveis i comunicació i TIC.

Aquesta guia dóna resposta a la necessitat i demanda dels ajuntaments de poder informar i derivar a les persones que atenen a la seva recepció.

Podeu descarregar la guia de serveis del Consorci del Lluçanès

 

 

 

Comparticions