L’EMAL programarà trimestralment, als diferents municipis que en formen part, cursos i tallers musicals i artístics oberts a tota la ciutadania: Música per a nadons, cant coral, teatre musical, batucada, arts plàstiques, circ… Tots els cursos, tallers i monogràfics de curta durada estan parcialment subvencionats per l’ajuntament del municipi on es realitza l’activitat.

Inscriure’s als tallers de curta durada és molt fàcil!

 • El botó d’Inscripció et portarà a una llista: selecciona el taller que t’interessa.
 • Omple el formulari. Si ets major d’edat, dona’t d’alta com a alumne/a i el sistema ja detectarà que ets tutor/a de tu mateix/a.
 • Fes l’ingrés de l’import del taller seleccionat al següent número de compte, fent constar “Nom del taller + nom de l’alumne/a” com a concepte: ES26 2100 0499 7402 0012 8996 (La Caixa – Titular: Consorci del Lluçanès)
 • Envia’ns el resguard de l’ingrés al correu electrònic pagament.emal@consorci.llucanes.cat (NOMÉS QUAN REBEM EL PAGAMENT LA TEVA INSCRIPCIÓ SERÀ VÀLIDA)
 • Et confirmarem la plaça per correu electrònic 🙂

* El curs es realitzarà a partir d’un mínim d’inscripcions. Només es retornarà l’import de la inscripció en el cas de no arribar al mínim d’inscripcions o en cas de cancel·lació per motius aliens a l’organització.

Programació 3r trimestre del curs 23-24Tallers amb inscripcions tancades:


INFANTS I JOVES (de 7 a 13 anys): Taller de Percussió per a Banda de Diables

En aquest taller, aprendrem a tocar peces per a grups de percussió així com a fer petites coreografies de grup. Treballarem alguns ritmes bàsics de la batucada brasilera i de la música afrocubana i altres ritmes utilitzats en bandes de diables.

Horari i calendari: 8 sessions, els divendres, de 18:00h a 19:00h, del 12 d’abril al 14 de juny (a excepció del 19 d’abril i 17 de maig).

Lloc: Local dels Joves, Olost

Preu: 40€

NADONS (0-3 anys): Música per a nadons

Com a llenguatge que és, la música permet relacionar-nos afectivament des del primer moment amb els infants. A través de cançons, jocs de falda, petits instruments, etc., crearem un espai on pares i mares comparteixen amb els seus nadons la descoberta d’un món sonor alhora que en reforcen els vincles.

Horari i calendari: 10 sessions, els dimarts, en dos grups, de 17:25h a 18:10h o de 18:15h a 19h, del 9 d’abril al 18 de juny (a excepció del 23 d’abril).

Lloc: Escola Bressol “La Pitota” de Prats de Lluçanès.

Preu: 37,5€ (infant + acompanyant)

INFANTS (de 3 a 12 anys) : Taller de LandArt

En aquest taller de LandArt, descobrirem com crear obres d’art úniques amb elements naturals com pedres, branques i fulles. Explorarem mandales, escultures i altres formes creatives amb un toc especial de connexió amb la natura. El taller fomenta la imaginació i la creativitat, oferint una oportunitat relaxant per connectar amb la natura a través de l’expressió artística. Part de l’activitat d’aquest taller es realitzarà a l’exterior.

Horari i calendari: 10 sessions, els dijous de 17:00 a 18:00h, del 11 d’abril al 13 de juny.

Lloc: Escola Els Roures, Sant Feliu Sasserra

Preu: 60€ (50€ inscripció + 10€ material)

JOVES I ADULTS/ES: Taller de teles i trapezi

En aquest taller, ens introduirem a dues de les tècniques de circ més conegudes, les teles i el trapezi. Treballarem diferents tipus de pujades i figures per introduir-nos en aquestes disciplina, sempre tenint cura del nostre cos amb escalfaments i estiraments i també despertant la consciència i el domini corporal.

Horari i calendari: 7 sessions, els dilluns de 19 a 20:30h, del 8 d’abril al 3 de juny (a excepció del 20 i el 27 de maig)

Lloc: El Molí, Sobremunt

Preu: 52,5€

PERSONES JUBILADES, PREJUVILADES, EN SITUACIÓ D’ATUR (majors de 49 anys), SITUACIONS D’INVALIDESA/INCAPACITACIÓ 0 CASOS DERIVATS DE SERVAIS SOCIALS : Taller de Llenguatge Musical

En aquest taller, farem una introducció al llenguatge musical, per entendre i comprendre més profundament com funciona i es comunica la música. A través de diversos recursos i jocs, aprendrem a diferenciar els diferents tipus de claus, armadures o ritmes, i treballarem aspectes com la lectura de partitures o la comprensió bàsica de l’harmonia entre d’altres.

Horari i calendari: 10 sessions, els dimarts, de 16:00h a 17:00h, del 9 d’abril al 18 de juny (a excepció del 23 d’abril).

Lloc: Espai Social Gent Gran, Prats de Lluçanès

Preu: 33€ (Subvencionat de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès)

ADULTS/ES : Taller de ceràmica

En aquest taller ens endinsarem dins de la tècnica artística de la ceràmica aprenent, de manera fàcil i divertida, les tècniques bàsiques per a realitzar algunes peces ben diverses com gerros, plats, rajoles, figures decoratives, mòbils…

Horari i calendari: 4 sessions, els dilluns de 18:00h a 19:00h i 4 de 18:00h a 19:30h Del 8 d’abril al 3 de juny (a excepció del 20 de maig)

Lloc: Altell de El Molí, Sobremunt

Preu: 67€ (50€ inscripció + 17€ material)


Programació 2n  trimestre del curs 23-24
 • Taller de Teles a Sobremunt
 • Música per a nadons a Prats de Lluçanès
 • Taller de Ceràmica a Sobremunt
 • Taller de Ceràmica a Sant Feliu Sasserra
 • Taller de Llenguatge Musical a Prats de Lluçanès
 • Precussió per a banda de Diables a Olost

Comparticions