L’EMAL programarà trimestralment a diferents municipis que en formen part, cursos i tallers musicals i artístics oberts a tota la ciutadania: Música per a nadons, cursos de gralla, gospel, moving, cantem en família, batucada, arts plàstiques, circ, teatre… Tots els cursos, tallers i monogràfics de curta durada estan parcialment subvencionats per l’ajuntament del municipi on es realitza l’activitat.

Inscriure’s als tallers de curta durada és molt fàcil!

  • El botó d’Inscripció et portarà a una llista: selecciona el taller que t’interessa.
  • Omple el formulari. Si ets major d’edat, dona’t d’alta com a alumne/a i el sistema ja detectarà que ets tutor/a de tu mateix/a.
  • Fes l’ingrés de l’import del taller seleccionat al següent número de compte, fent constar “Nom del taller + nom de l’alumne/a” com a concepte: ES26 2100 0499 7402 0012 8996 (La Caixa – Titular: Consorci del Lluçanès)
  • Envia’ns el resguard de l’ingrés al correu electrònic emal@consorci.llucanes.cat
  • Et confirmarem la plaça per correu electrònic 🙂

Programació 2n trimestre del curs 19-20


DONES: Expresso en femení

En aquest taller utilitzarem el teatre com a eina de comunicació i expressió, explorant el jo, els meus límits i la relació amb l’altra. L’objectiu del taller no és perfeccionar la tècnica teatral, sinó utilitzar les seves eines per seguir descobrint-nos i enriquint-nos.

Horari i calendari: 2 sessions, divendres 13 de març, de 17:30h a 20:30h i dissabte 14 de març de 16:30 a 19:30.

Lloc: “Local Social” de La Blava, de Sant Martí d’Albars

Preu: Gratuït. Subvencionat pel Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes e Igualdad.

INSCRIPCIONS

Tallers amb inscripcions tancades:


ADULTS/TES: Cant Coral

En aquest taller descobrirem les possibilitats de la nostra veu i es treballarà, a nivell grupal, l’escolta i la consciència vocal col·lectiva, alhora que es tindrà com a objectiu l’aprenentatge d’un repertori concret que permeti al grup poder actuar amb entitat pròpia un cop finalitzat el taller.

Horari i calendari: 10 sessions, els dilluns, de 17h a 18h. Del 27 de gener al 30 de març.

Lloc: “Local Social” de la Blava, de Sant Martí d’Albars

Preu: 50€

INSCRIPCIONS

TOTES LES EDATS: Gralles i percussions

En aquest curs ens iniciarem en els instruments, prenent consciència de les seves parts, la manera correcta de fer-los sonar i la respiració, tot treballant unes quantes peces de repertori per tal de tenir autonomia com a grup i poder fer actuacions un cop finalitzat el taller.

Horari i calendari: 10 sessions, els divendres, de 19h a 20h. Del 17 de gener al 20 de març.

Lloc: Sala Polivalent “El Molí” de Sobremunt

Preu: 50€

INSCRIPCIONS

NADONS (0 – 3 anys): Música per a nadons

Com a llenguatge que és, la música permet relacionar-nos afectivament des del primer moment amb els infants. A través de cançons, jocs de falda, petits instruments, etc., es crea un espai on pares i mares comparteixen amb els seus nadons la descoberta d’un món sonor alhora que en reforcen els vincles.

Horari i calendari: 10 sessions els dijous, en dos grups de de 17h a 17.45h o de 18h a 18:45*. Del 16 de gener al 19 de març.

*La distribució dels grups es farà segons edat. En cas de no arribar al mínim d’inscripcions es farà només un grup.

Lloc: Escola Bressol “La Pitota” de Prats de Lluçanès

Preu: 37,5€ infant+acompanyant

INSCRIPCIONS

ADULTS/TES: Iniciació a la guitarra

En aquest taller treballarem els acords i ritmes bàsics per acompanyar cançons del repertori popular, així com les bases per tocar melodies i solos amb l’instrument i ens traurem la vergonya de començar a cantar alhora que toquem.

Horari i calendari: 8 sessions, els dijous, de 19h a 20:15h. 16 i 23 de gener / 6, 13 i 20 de febrer / 5, 12 i 19 de març

Lloc: “Fàbrica Vella” d’Alpens

Preu: 50€

INSCRIPCIONS

INFANTS: Teatre musical

Aquest taller ens permetrà descobrir el món del teatre musical i de les arts escèniques a través del joc i la diversió. Aprendrem a comunicar-nos verbalment i gestualment i a treballar i cooperar en equip, a crear personatges, coreografies,…

Horari i calendari: 10 sessions, els dissabtes, d’ 11h a 13h. De l’11 de gener al 14 de març.

Lloc: “Fàbrica Vella” d’Alpens

Preu: 100€

INSCRIPCIONS
Arxiu de tallers trimestrals
Shares