L’EMAL programarà trimestralment a diferents municipis que en formen part, cursos i tallers musicals i artístics oberts a tota la ciutadania: Música per a nadons, cursos de gralla, gospel, moving, cantem en família, batucada, arts plàstiques, circ, teatre… Tots els cursos, tallers i monogràfics de curta durada estan parcialment subvencionats per l’ajuntament del municipi on es realitza l’activitat.

Inscriure’s als tallers de curta durada és molt fàcil!

  • El botó d’Inscripció et portarà a una llista: selecciona el taller que t’interessa.
  • Omple el formulari. Si ets major d’edat, dona’t d’alta com a alumne/a i el sistema ja detectarà que ets tutor/a de tu mateix/a.
  • Fes l’ingrés de l’import del taller seleccionat al següent número de compte, fent constar “Nom del taller + nom de l’alumne/a” com a concepte: ES26 2100 0499 7402 0012 8996 (La Caixa – Titular: Consorci del Lluçanès)
  • Envia’ns el resguard de l’ingrés al correu electrònic emal@consorci.llucanes.cat
  • Et confirmarem la plaça per correu electrònic 🙂

Programació 1r trimestre del curs 20-21Tallers amb inscripcions tancades:


TOTES LES EDATS: Land Art

En aquest taller proposarem a l’alumnat investigar, experimentar, crear, descobrir amb llibertat i divertir-se amb les noves tendències artístiques contemporànies, que utilitza com a marc la pròpia natura i els seus materials.

Horari i calendari: Dissabte, 21 de novembre, de 10h a 13h.

Lloc: Zona Poliesportiva (al costat de la Gavarresa), Oristà.

Preu: 15€

INSCRIPCIONS

ADULTS/TES: Cant Coral

En aquest taller descobrirem les possibilitats de la nostra veu i es treballarà, a nivell grupal, l’escolta i la consciència vocal col·lectiva, alhora que es tindrà com a objectiu l’aprenentatge d’un repertori concret que permeti al grup poder actuar amb entitat pròpia un cop finalitzat el taller.

Horari i calendari: 10 sessions, els dilluns, de 18:30 a 19:30. Del 5 d’octubre al 21 de desembre (excepte 12 d’octubre i 7 de desembre).

Lloc: “Local Social” de Sant Martí d’Albars (nucli de l’església)

Preu: 50€

INSCRIPCIONS

TOTES LES EDATS: Iniciació a la fotografia (amb càmera reflex o smartphone)

En aquest taller treballarem temes bàsics de la fotografia amb càmera reflex i smartphone, coneixerem totes les prestacions per tal de fer millors fotografies i aprendrem quin és el material necessari per a cada situació. 

Horari i calendari: 5 sessions, els dijous, de 18:30h a 20:30h. Del 8 d’octubre al 5 de novembre.

Lloc: Sala Polivalent “El Molí” de Sobremunt

Preu: 50€

INSCRIPCIONS

NADONS (0 – 3 anys): Música per a nadons

Com a llenguatge que és, la música permet relacionar-nos afectivament des del primer moment amb els infants. A través de cançons, jocs de falda, petits instruments, etc., es crea un espai on pares i mares comparteixen amb els seus nadons la descoberta d’un món sonor alhora que en reforcen els vincles.

Horari i calendari: 10 sessions els dijous, en dos grups de de 17:15h a 18h o de 18:15h a 19h*. Del 15 d’octubre al 17 de desembre.

*La distribució dels grups es farà segons edat. En cas de no arribar al mínim d’inscripcions es farà només un grup.

Lloc: Sala d’actes de L’Espai, de Prats de Lluçanès

Preu: 37,5€ infant+acompanyant

INSCRIPCIONS

ADULTS/TES: Lluçanès divers

Aquest taller pretén fomentar la convivència entre persones de diferents cultures i posar en valor la diversitat cultural. El taller constarà de dues parts, una primera part de 3 sessions en què es treballarà a partir de cançons o danses pròpies de la cultura de cada participant, i una segona part, enfocada a les arts plàstiques.

Horari i calendari: 6 sessions, els divendres, de 18h a 20h. 16 i 23 d’octubre i 6, 13, 20 i 27 de novembre

Lloc: Sala d’actes de L’Espai, de Prats de Lluçanès

Preu: Gratuït, subvencionat pel Consorci del Lluçanès.

INSCRIPCIONS
Arxiu de tallers trimestrals
Shares