L’EMAL programarà trimestralment a diferents municipis que en formen part, cursos i tallers musicals i artístics oberts a tota la ciutadania: Música per a nadons, cursos de gralla, gospel, moving, cantem en família, batucada, arts plàstiques, circ, teatre… Tots els cursos, tallers i monogràfics de curta durada estan parcialment subvencionats per l’ajuntament del municipi on es realitza l’activitat.

Inscriure’s als tallers de curta durada és molt fàcil!

  • El botó d’Inscripció et portarà a una llista: selecciona el taller que t’interessa.
  • Omple el formulari. Si ets major d’edat, dona’t d’alta com a alumne/a i el sistema ja detectarà que ets tutor/a de tu mateix/a.
  • Fes l’ingrés de l’import del taller seleccionat al següent número de compte, fent constar “Nom del taller + nom de l’alumne/a” com a concepte: ES26 2100 0499 7402 0012 8996 (La Caixa – Titular: Consorci del Lluçanès)
  • Envia’ns el resguard de l’ingrés al correu electrònic emal@consorci.llucanes.cat
  • Et confirmarem la plaça per correu electrònic 🙂

Programació 1r trimestre del curs 19-20


DONES: Biodansa: dones, fortalesa i sensibilitat

La biodansa té per objectiu alliberar patrons antics a través del moviment, la música i les vivències que es donen en el grup per integrar noves maneres de funcionar i viure, recuperar les nostres potencialitats i apropar-nos al nostre veritable ser.

Horari i calendari: 1 sessió, dissabte 23 de novembre. D’11h a 12:30h

Lloc: Local Social de Santa Creu de Jutglar – CANVI!! Es farà a “L’Espai” de Prats de Lluçanès

Preu: Gratuït. Subvencionat pel Consorci del Lluçanès en motiu del Dia Internacional contra la violència envers les dones.

INSCRIPCIONS

Tallers amb inscripcions tancades:


NADONS (0 – 3 anys): Música per a nadons

Com a llenguatge que és, la música permet relacionar-nos afectivament des del primer moment amb els infants. A través de cançons, jocs de falda, petits instruments, etc., es crea un espai on pares i mares comparteixen amb els seus nadons la descoberta d’un món sonor alhora que en reforcen els vincles.

Horari i calendari: 10 sessions els dijous, de 17.30 a 18.30h. Del 3 d’octubre al 5 de desembre.

Lloc: Escola Bressol “La Pitota” de Prats de Lluçanès

Preu: 50€

INSCRIPCIONS

ADULTS/TES: Cant Coral

En aquest taller descobrirem les possibilitats de la nostra veu i es treballarà, a nivell grupal, l’escolta i la consciència vocal col·lectiva, alhora que es tindrà com a objectiu l’aprenentatge d’un repertori concret que permeti al grup poder actuar amb entitat pròpia un cop finalitzat el taller.

Horari i calendari: 10 sessions, els dilluns, de 17h a 18h. Del 7 d’octubre al 16 de desembre (11 de novembre, festiu)

Lloc: “Local Social” de la Blava, de Sant Martí d’Albars

Preu: 50€

INSCRIPCIONS

3a EDAT (+65 anys): Activa’t a través de la música

Tots sabem música! El llenguatge musical és inherent a la condició humana; de fet, és el llenguatge més expressiu i universal, i no hi ha edat límit per a gaudir-ne.
En aquest taller, a més dels continguts pròpiament musicals com poden ser la cançó, el ritme o els petits instruments, es treballen quatre grans àrees: moviment, expressivitat, memòria i benestar.

Horari i calendari: 10 sessions, els dilluns de 10h a 11h. Del 7 d’octubre al 4 de novembre.

Lloc: Gimnàs de l’Escola Aurora de Sant Boi de Lluçanès

Preu: 25€

INSCRIPCIONS
Arxiu de tallers trimestrals
Shares