L’Escola de Música i Arts del Lluçanès és un centre educatiu i cultural públic de titularitat del Consorci del Lluçanès que vol fomentar l’educació musical i artística dels habitants del Lluçanès facilitant i estimulant el desenvolupament de les seves capacitats expressives i artístiques així com contribuir al desenvolupament i la cohesió de la seva societat mitjançant la pràctica i participació musical i artística.

L’EMAL és un centre obert i amatent a les necessitats dels habitants del Lluçanès en matèria d’educació i expressió artística, a les que vol donar respostes creatives, actuals i eficaces.

L’oferta de l’EMAL es desplega a tot el territori a través de cursos de llarga durada (de setembre a juny) i tallers de curta durada amb una programació trimestral, així com es faran actuacions i activitats als diferents municipis amb l’objectiu de donar cabuda a tothom, a tota la ciutadania del Lluçanès: de totes les edats, motivacions, interessos i necessitats educatives, culturals i socials, etc. L’EMAL vol potenciar els conjunts instrumentals i vocals per l’enriquiment de l’experiència musical en grup.

Els municipis que formen part de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès són 12 dels 13 que hi ha al Lluçanès:  Alpens, Lluçà, Olost, Oristà, Perafita, Prats de Lluçanès, Sant Agustí de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau, Sant Boi de Lluçanès, Sant Feliu Sasserra, Sant Martí d’Albars i Sobremunt.

Per a més informació, propostes, dubtes:
CONTACTA’NS!

Consorci del Lluçanès. c/Vell, 3. 08515. Santa Creu de Jutglar (Olost)
emal@consorci.llucanes.cat
93 888 00 50 / 618 652 187

L’horari d’atenció de l’equip directiu és el següent: 
De dilluns a dijous de 10h a 13h al Consorci del Lluçanès: C/Vell, 3-Santa Creu de Jutglar (Olost)

.

DOCUMENTS DE CENTRE


NOTÍCIES RELACIONADES

Comparticions