Iniciem una campanya de comunicació per reforçar la promoció del territori a visitants aquest estiu al Lluçanès.

La campanya “El Lluçanès t’espera!” és una campanya de comunicació que vol reforçar l’estada de qualitat dels visitants i turistes que venen durant l’estiu al Lluçanès. Considerem que el turista ha de tenir una estada de qualitat, sostenible, d’experiències i de record. Sabem que les persones que han visitat el Lluçanès retornen perquè hi ha activitats que els han quedat per fer,  explorar o viure, i ens interessa cuidar aquesta estada. Volem oferir una estada orgànica al territori.

Així mateix, es vol recordar a la gent del territori, totes les possibilitats i recursos turístics que tenim per a poder-ne també gaudir i ser-ne prescriptors. Qui millor que els propis habitants del Lluçanès per recomanar les singularitats que tenim al territori?

La campanya es focalitza bàsicament durant el període d’estiu, període de més visitants al Lluçanès i implicarà a tots els agents turístics del territori (allotjaments, comerços, restauradors, empreses turístiques i institucions públiques) els quals disposaran del document de la campanya per incloure a les seves eines de comunicació i fer-ne difusió. Així es pretén, per exemple, que els allotjaments puguin enviar aquesta documentació abans que el turista arribi al territori, per poder-se organitzar la seva estada i planificar i reservar activitats amb antelació.

S’aniran desglossant i explicant les diferents propostes:

Activitats a fer: ens presenta les activitats que es situen dins l’àmbit ecoturístic i sostenible per tal d’explorar i gaudir de la natura, el paisatge i l’entorn rural del Lluçanès. Es tracta de les activitats com les rutes de senderisme i Btt, agrupades en una nova col·lecció, les rutes agroalimentàries (ruta del pa i de la llet), la ruta dels miradors del Lluçanès o les visites temàtiques i guiades que et poden oferir diferents empreses del territori.

Patrimoni i punts d’interès: ens permet descobrir els recursos arquitectònics, històrics i arqueològics i naturals que ens permeten resseguir el camí del passat del Lluçanès fins al present. Les esglésies, ermites, la cripta d’Oristà, safareigs públics, castells, elements de forja, jaciments com el de Puig-ciutat (ibèric-romà), i molt més!

On dormir: ens proposa diferents allotjaments de tot tipus que  per poder gaudir d’una bona estada, descansar, relaxar-se en entorns i pobles bonics. Parlem dels allotjaments rurals, als apartaments turístics i habitatges d’ús turístic, cases de colònies, hotels, hostals, fondes, pensions, càmpings i l’àrea d’autocaravanes.

On comprar: per poder proveir-se durant el camp de setmana, conèixer i comprar els productes locals i de proximitat a comerços i botigues situades als diferents pobles del Lluçanès.

On menjar: ens acosta a la gastronomia, bars i restaurants del Lluçanès per gaudir del bon menjar sense haver de cuinar. Descobriràs llocs singulars, plats i menús tant tradicionals com especials que et deixaran un bon regust del Lluçanès.

Així mateix també trobarem fàcilment totes les activitats d’estiu a l’Agenda de www.llucanes.cat, per tal de viure les festes i tradicions que tenim al Lluçanès.

Des de l’àrea de turisme i patrimoni, empresa i comunicació es farà una campanya activa a xarxes socials i web, amb materials vinclats a portals i recursos descarregables ?

 

Comparticions