Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Tarta Relena


Diumenge 22 de novembre 
17.30h de la tarda
Mas Roca, Olost

Tarta Relena neix el 2016 com un projecte de dues cantants per explorar a capella les sonoritats de diferents estils de músiques vocals. Lluny de voler crear un segell d’allò tradicional i de definir la mediterraneïtat, Tarta Relena vol fer-se seu un repertori que va des de músiques de tradició oral fins a cançons d’autor que d’una manera o altra es relacionen amb l’àrea geogràfica del Mediterrani.

Als arranjaments de Tarta Relena, els timbres tan diferents de les dues veus s’enllacen o fan nusos, flueixen com l’aigua o rasquen com l’estepa; s’allunyen en dissonàncies afilades i més tard es retroben. Sempre buscant la complexitat en la senzillesa i la màxima expressió amb el mínim d’elements.

Marta Torrella i Helena Ros – veu

Espai Patrimonial


Mas Roca (OLOST)

El mas Roca està situat  prop d’Olost, als peus de la pista forestal que comunica el nucli amb les masies de Sallent, Pelaroger o el Mas. Es tracta d’una masia documentada a l’època medieval i reformada al segle XVIII, tal com indica la data inscrita al portal “MAS ROCA 1776”. Destaca un bonic porxo adossat modernament i un petit jardí amb una escultura de Toni Batllori.

Apareix documentada en el capbreu de la cambreria de l’estany en temps del cambrer Antoni Bet (finals del segle XIV i principis del XV) formant part de la batllia d’Olost.

Veure ubicació


Productes Locals


L’associació de productors i elaboradors locals del Lluçanès, Lluçanès a Taula es farà càrrec del lot de productes locals que se sortejarà a cada un dels concerts.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.


.

.

Comparticions