Visita, espectacle i tast a El Soler de n’Hug

Divendres 29 de març

L’activitat consta de: 

  • 11:00 h – Visita guiada a l’espai

  • 11:45 h – Espectacle d’arts escèniques

  • 12:30 h – Petit tast dels productes del projecte agroalimentari

.

.

.

El Soler de n’Hug – Prats de Lluçanès

El Soler de n’Hug és una masia de Prats de Lluçanès on s’hi duu activitat agrícola i ramadera des de fa dècades. Els animals neixen i creixen a la mateixa explotació amb el màxim de productes produïts a la pròpia finca, així asseguren que la carn i la llet que ofereixen és de màxima qualitat. Aposten pels cercles familiars i de proximitat. ‘El Soler de n’Hug’ i ‘El Taulell, t’ofereixen els productes sense filtres, de la terra al plat’.

La visita a aquest espai consisteix en conèixer l’explotació ramadera de vaques de llet amb robot de munyida. Els propis ramaders expliquen el cicle de feines a la granja, al camp, l’alimentació dels animals, la maquinària utilitzada, l’elaboració i la venda del producte en cercle tancat a la pròpia carnisseria El Taulell del Soler. 

Terra

Silver Drops Dansa


Terra és una peça de dansa que té com a objectiu principal donar una mirada profunda i sincera sobre la terra i reflexionar sobre com aquest element ens permet viure, tant a nivell real com a nivell simbòlic.

Treballant a partir de la base, de les arrels, la tradicció i la vida, recreem escenaris i situacions que estimulen la imaginació de les nenes i els nens així com també dels adults que els acompanyen.

Terra és un treball de dansa contemporània, un anàlisi exhaustiu i curós del moviment que interactua amb diversos element i que converteixen la peça en un experiment visual molt estimulant.

.

Productes ~ Tast

Al Soler de n’Hug produeixen llet de vaca, carn de xai, de vedella i de porc. Així mateix, elaboren diferents tipus d’embotits artesanals i de gran qualitat. També cultiven blat forment, una varietat antiga recuperada al Lluçanès. 

La carnisseria ‘El Taulell’ és on es venen els productes carnis i la llet produïts a l’explotació familiar, intentant així, tancar el cercle.

En finalitzar l’espectacle oferiran un petit tast d’embotits artesanals del Taulell del Soler de n’Hug i productes lactis derivats de la llet de producció pròpia: iogurts de Postres Artesanes Santa Eulàlia i llet.

On comprar els seus productes?

El Taulell del Soler a Prats de Lluçanès i altres establiments alimentaris del Lluçanès


.

Més informació:

consorci@consorci.llucanes.cat
93 888 00 50

Comparticions