Sport Inquiet és realitzarà durant aquest curs escolar a tres pobles del Lluçanès: Prats, Olost i Perafita i s’adreça a l’alumnat de 6è a 4t d’ESO que vulguin viure l’esport d’una manera diferent i global.

Ja estan obertes les inscripcions del programa Sport Inquiet al Lluçanès per aquest curs escolar. Enguany, com a principal novetat Olost i Perafita s’incorporen a Prats a l’oferta del programa que podeu consultar aquí, per tant, Sport Inquiet es podrà gaudir a tres municipis del Lluçanès per primera vegada.

També cal destacar que aquest curs hi podrà participar l’alumnat de 6è de primària fins a 4t d’ESO.

Les activitats començaran el 5 d’octubre i es portaran a terme seguint les mesures de seguretat i higiene derivades del COVID-19. En aquesta línia, des de l’organització s’ha treballat per fomentar les activitats a l’aire lliure.

Els horaris seran els següents: dilluns de a 17:30 a 19h a Prats de Lluçanès; dimarts de 17:30 a 19h a Perafita; dimecres de 17:30 a 19h a Olost. La quota és de 25€ mensual i tindrà una durada de tot el curs escolar.

L’objectiu d’Sport Inquiet és permetre que els i les joves provin esports nous, aprenguin competències útils per a la vida, mantinguin un estil de vida saludable i finalment, enforteixin les relacions amb companys i companyes, donant continuïtat a la filosofia del programa Estiu Inquiet, que es va realitzar amb èxit el passat juliol.

Es tracta d’una activitat organitzada des del Consorci del Lluçanès amb el Consell Esportiu d’Osona que compta amb la col·laboració i coordinació de l’Institut Castell del Quer i que pretén promocionar estils de vida saludable al jovent a partir de dos pilars: per una banda utilitzant una metodologia de treball per competències i per altra banda posant en pràctica esports diferents als habituals (natural training, activitats dirigides amb suport musical, trail running i també esports d’equips que són menys practicats com el rugbi, handbol, voleibol, orientació, etc).

Un dels punts forts del projecte és la connexió entre el temps lectiu i no lectiu gràcies a la tasca de  coordinació entre l’institut Castell de Quer i el Consell Esportiu d’Osona per tal de presentar unes activitats atractives i complementàries al que ja es fa durant la matèria d’Educació Física i també el
treball conjunt que es realitzarà en relació al treball d’hàbits saludables.

Per inscriure’s cal omplir el formulari d’inscripció online.   El primer dia de l’activitat és imprescindible presentar tota la documentació impresa que trobareu en aquest enllaç per tal de formalitzar la inscripció.

Per a més informació podeu contactar amb el Consorci del Lluçanès 93 888 00 50 / formacio@consorci.llucanes.cat

Comparticions