Dissabte 3 de juliol, la sala d’actes del Consorci del Lluçanès acollirà la presentació pública del projecte de la Càtedra del Món Rural del Lluçanès.

La presentació es dividirà en un programa ampli que acollirà, per una banda, la presentació dels projectes finalistes de la primera edició dels premis a la innovació al món rural del Lluçanès i la posterior entrega de guardons i, per l’altra, una jornada tècnica amb diverses taules de debat simultànies.

L’acte començarà a les 10 del matí, amb la benvinguda a càrrec de l’Hble. Teresa Jordà, consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, el rector de la Uvic-UCC, Josep Eladi Baños, el president del Consorci del Lluçanès, Marc Sucarrats i el coordinador del projecte de la Càtedra del Món Rural, Alfred Vernis.

A continuació, es presentaran els objectius de la Càtedra i dels projectes d’innovació rural i s’atorgaran els premis a la innovació rural del Lluçanès a les iniciatives guanyadores, per un valor de 10.000 euros.

A partir de les 11:50h s’iniciarà la jornada tècnica que comptarà amb tres taules de debat; enxarxant, agroalimentaria i projectes europeus.

Es pot assistir a la jornada telemàticament o presencialment. Per participar-hi és imprescindible la inscripció prèvia a través del següent formulari.

Les entitats que formen part i impulsen la Càtedra són: Universitat de Vic, Creacció, Departament d’Agricultura, Ramaderia , Pesca i Alimentació, Diputació de Barcelona, ARCA, Xarxa de Custòdia del Territori i Consorci del Lluçanès.

Comparticions