Un total de 23 activitats esportives com el tir amb arc, circ, orientació, parkour, canoteràpia, escalada, hip hop, psicomotricitat, judo o escola motriu són algunes de les activitats que es podran trobar als diferents pobles del Lluçanès.

Des del Consorci del Lluçanès juntament amb els Ajuntaments s’aposta per fomentar l’esport en valors i la prevenció de l’abandonament de la pràctica esportiva  facilitant espais i activitats d’oci  esportiu  pels joves del Lluçanès. Les inscripcions es poden fer fins el dia 20 de desembre als respectius Ajuntaments.

Aquestes activitats forment part del projecte Valors Up on es realitzen accions amb diferents agents esportius del territori ( clubs, escoles, institut, pares i mares…) per enriquir i educar amb valors, per donar una bona qualitat esportiva al Lluçanès, evitar l’abandonament de la pràctica esportiva i facilitar l’accés a la pràctica esportiva. El projecte  es desenvolupa des de l’Àrea d’Esports del Consorci del Lluçanès, Serveis Social amb la col·laboració dels Ajuntaments i la Diputació de Barcelona.

Consulteu el cartell de les UP’S DE NADAL o a l’agenda d’activitats del Lluçanès aquí. 

Comparticions