Provar esports nous, aprendre competències útils per a la vida, mantenir un estil de vida saludable i enfortir les relacions amb companys: 4 motius pels quals participar d’SPORT INQUIET, a partir de setembre per a alumnes de 1r a 4 d’ESO.

El proper setembre engegarà de nou l’activitat esportiva per als alumnes de 1r a 4t d’ESO del Lluçanès: Sport Inquiet. Es tracta d’una activitat organitzada des del Consorci del Lluçanès amb el Consell Esportiu d’Osona que compta amb la col·laboració i coordinació de l’Institut Castell del Quer i que pretén promocionar estils de vida saludable al jovent a partir de dos pilars: per una banda utilitzant una metodologia de treball per competències i per altra banda posant en pràctica esports diferents als habituals (natural training, activitats dirigides amb suport musical, trail running i també esports d’equips que són menys practicats com el rugbi, handbol, voleibol, orientació, etc).

Es realitzarà els dilluns a la tarda de 16 a 17,30h al pavelló de Prats de Lluçanès i s’habilitarà un espai per dinar entre la sortida de l’institut i l’inici de l’activitat. La quota és de 25€ mensual i tindrà una durada de tot el curs escolar (octubre – juny).

Un dels punts forts del projecte és la connexió entre el temps lectiu i no lectiu gràcies a la tasca de  coordinació entre l’institut Castell de Quer i el Consell Esportiu d’Osona per tal de presentar unes activitats atractives i complementàries al que ja es fa durant la matèria d’Educació Física i també el treball conjunt que es realitzarà en relació al treball d’hàbits saludables.

L’activitat compta també amb el suport de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i Casal del jovent, l’AMPA de l’Institut Castell del Quer, Osona Acció Social – Consorci d’Osona de Serveis Socials, la Diputació de Barcelona i Lluçanès Jove.

Per inscriure’s cal omplir la butlleta d’inscripció, i presentar-la juntament amb la fotocopia del DNI i de la targeta sanitària de la persona participant i el full de domiciliació bancària (SEPA) i presentar-la a les oficines del Consorci del Lluçanès, a Santa Creu de Jutglar (Olost), als ajuntaments del Lluçanès i als Punts d’Informació Juvenil del Lluçanès. Tota la documentació per a les inscripcions a  https://www.llucanes.cat/programa/sportinquiet/

Les inscripcions estaran obertes fins el 18 de setembre.

Per a més informació podeu contactar amb el Consorci del Lluçanès 93 888 00 50 / esports@consorci.llucanes.cat

 

TRÍPTIC INFORMATIU

Comparticions