El proper dissabte 29 de maig començaran les activitats culturals als espais patrimonials inclosos dins el Calendaris del Lluçanès 2021 “Lluçanès, Barroc i Neoclàssic”. 

S’han programat i organitzat les 4 properes activitats culturals, que es portaran a terme l’últim dissabte de cada mes. La primera activitat, del mes de maig, consistirà en una visita guiada a l’església parroquial de Sant Boi de Lluçanès que conserva un dels millors conjunts de l’art modern – barroc i neoclàssic- de Catalunya; un conjunt de retaules d’alt valor artístic que permeten conèixer l’evolució de l’art i les tècniques escultòriques dels segles XVII, XVIII i XIX.

La visita guiada a l’església de Sant Boi de Lluçanès la realitzarà la Dra. Maria Garganté (Historiadora de l’Art) amb la col·laboració del Bisbat de Vic – Cases d’Oliba.

Assistència a les activitats és gratuïta i és imprescindible la inscripció prèvia per realitzar l’activitat, que compta amb 25 places limitades. Les inscripcions es poden fer a través de l’espai web del Calendari del Lluçanès : https://www.llucanes.cat/calendari-2021/ o a través de l’agenda d’activitats: https://www.llucanes.cat/agenda/

Caldrà seguir les mesures de seguretat vigents: mans netes i desinfectades, mascareta, i distància de seguretat.

Les properes activitats culturals que es desenvoluparan seran als següents espais patrimonials:

26 de juny: Sant Pere de Perafita

31 de juliol: Santa Maria d’Alpens

28 d’agost: Santa Maria d’Olost

Les activitats comptaran amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya 

Comparticions