Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Rita Payés & Elisabeth Roma


Diumenge 6 d’octubre
18.30h de la tarda
El Molí, a Olost

Rita Payés & Elisabeth Roma presenten l’àlbum Imagina, el regal d’una filla a la seva mare. És un projecte on s’uneixen dues generacions i dues maneres de viure la música, on el jazz de la Rita i la guitarra clàssica de la seva mare Elisabeth es fusionen en un espectacle de bossa nova. Un disc on tot s’hi val i on cadascú aporta la seva experiència, un desig on s’hi aboquen temes profunds. Imagina és un punt de trobada. 

Elisabeth Roma – guitarra

Magalí Datzira – contrabaix

Juan Rodríguez Berbín – percussió

Rita Payés – trombó i veu


Espai Patrimonial


El Molí (OLOST)

El Molí està situat en un punt enclotat a l’extrem sud-est del nucli urbà d’Olost, uns 100 metres al sud-est de la masia Les Cases, a tocar de la riera d’Olost.

Es tractava d’un molí de mitjanes dimensions format per un únic volum, fruit de diverses ampliacions, de planta baixa i un pis. Antigament, adossada al nord del molí hi havia la bassa, actualment ocupada per horts i un canal que comunicava la resclosa amb la bassa. El Molí va obtenir la concessió hidràulica per part de l’administració borbònica, l’any 1770, essent-ne propietari Enric Cases. El molí va deixar de moldre al llarg del primer terç del segle XX.

Una curiositat: què podem trobar a prop d’un antic molí? Una resclosa! La trobem al costat, situada a la riera d’Olost, en un punt enclotat a l’est del nucli urbà d’Olost i s’anomena la resclosa del Molí de les Cases. Antigament formava part de Les Cases, masia situada al costat, en un punt elevat, a uns 100m que ja es troba documentada l’any 1005 i com a masia de grans dimensions que consta de diversos volums adossats: pallissa, patis, corts o era enllosada. 

Carrer del Molí, 8, 08516 Olost, Barcelona

Veure ubicació


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès, Lluçanès a Taula es farà càrrec de l’espai de gastronomia i beguda del cicle Intrús.

Amb el cost de l’entrada us podreu beneficiar d’un petit tast gratuït de productes locals del Lluçanès. A cada concert trobareu diferents productes i productors. Un gust pels sentits.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.

Nyaaaam!


.

.

Comparticions