Vols estar al corrent de les últimes novetats del Consorci del Lluçanès?

Omple les següents caselles i t’inscriure’m al butlletí de notícies.

Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura a continuació. El Consorci del Lluçanès utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l’usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Protecció de dades

Per tal de donar-vos d’alta al servei d’enviament del butlletí digital, notes informatives i novetats de serveis que oferim, necessitem el vostre consentiment exprés i, per tant, caldrà que marqueu la casella “Accepto les condicions de l’avís legal” per poder rebre la informació.

Abans de prestar el vostre consentiment cal que llegiu la informació de protecció de dades següent:

Responsable: Consorci del Lluçanès
Adreça: c/Vell.3 08515 Santa Creu de Jutglar (Olost)
Telèfon: 93 888 00 50
Correu electrònic: consorci@llucanes.cat
Finalitat: Gestió de l’enviament dels butlletins digitals i notes informatives i novetats dels serveis que oferim.
Legitimació: Consentiment de la persona interessada.
Destinataris: Les dades no seran cedides a tercers, tret d’una obligació legal.
Exercici de drets: Podreu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament de les vostres dades enviant un correu a consorci@llucanes.cat o contactant a través del telf. 93 888 00 50
Comparticions