Visita, espectacle i tast a Mas Rogers

Diumenge 12 de maig

L’activitat consta de: 

  • 11:00 h – Visita guiada a l’espai

  • 11:45 h – Espectacle d’arts escèniques

  • 12:30 h – Petit tast dels productes del projecte agroalimentari

.

.

.

Mas Rogers – Sant Bartomeu del Grau

Mas Rogers és una explotació agroramadera familiar de vaques de llet de Sant Bartomeu del Grau. Tenen una finca agroforestal de la qual en tenen cura i on tenen espais de silvopatura per les vaques i en cultiven els camps per obtenir farratge pels mateixos animals. Elaboren una llet d’elevada qualitat que venen per ser transformada per un ampli assortit de productes lactis. 

La visita consisteix en conèixer el dia a dia d’una granja familiar de de vaques de llet que pasturen a la finca. El recorregut de la visita ens portarà a descobrir els camps de cultiu, les instal·lacions, l’alimentació dels animals, el procés de munyida.

Imatges: Duna Vallès Mestre

Lo secà

Joana Dark


Joana Dark és un projecte musical que neix amb la intenció de transportar al moment actual aquelles cançons que varen deixar constància del costumbrisme i les tradicions del segle passat. Mitjançant la recuperació de textos antics se cerca la reflexió sobre les arrels rurals dels nostres costums actuals, així com l’anàlisi del seu present, sempre des de la visió de la dona.

Amb un directe híbrid es busca acostar aquestes melodies tradicionals al públic actual i experimentar amb elles, fent-ne una reinterpretació adaptada al context sonor contemporani, tenint-hi especial pes la música electrònica.

L’espectacle de Lo Secà es caracteritza per veus femenines que canten les cançons de les nostres avantpassades i ens recorden les seves vides, acompanyades de sons tradicionals, bases electròniques i percussió, però aquesta vegada enfoca el triatge de la majoria de les cançons a terres de Ponent, al camp i la vida humil que abans es duia. Cançons de segar i la terra de ‘lo secà’.

.

Productes ~ Tast

Mas Rogers ha volgut donar un valor afegit a la llet que produeixen les seves vaques a través de la seva transformació en productes lactis. Per aquest motiu, la venen íntegrament al “Canadell” on la transformen en formatges, mató, formatge fresc i postres de qualitat elaborats en petits lots i de manera respectuosa amb l’entorn. 

Per altra banda, també comercialitzen carn de vedella en petits lots de producte amb el segell de venda de proximitat. 

En finalitzar l’espectacle és farà un tast de productes lactis variats i també espodrà fer una petita degustació de les hamburgueses de vedella d’elaboració pròpia. 

On comprar els seus productes?

Els productes d’elaboració pròpia es poden comprar de forma directa a la seva explotació amb el segell de venda de proximitat.


.

Més informació:

consorci@consorci.llucanes.cat
93 888 00 50

Comparticions