Sport Inquiet és realitzarà, seguint el calendari escolar tots els dilluns a la tarda de 16 a 17,30h al pavelló de Prats de Lluçanès i s’adreça a l’alumnat de Secundària.

L’objectiu és permetre que els i les joves provin esports nous, aprenguin competències útils per a la vida, mantinguin un estil de vida saludable i finalment, enforteixin les relacions amb companys i companyes, donant continuïtat a la filosofia del programa Estiu Inquiet, que es va realitzar amb èxit el passat juliol.

Es tracta d’una activitat organitzada des del Consorci del Lluçanès amb el Consell Esportiu d’Osona que compta amb la col·laboració i coordinació de l’Institut Castell del Quer i que pretén promocionar estils de vida saludable al jovent a partir de dos pilars: per una banda utilitzant una metodologia de treball per competències i per altra banda posant en pràctica esports diferents als habituals (natural training, activitats dirigides amb suport musical, trail running i també esports d’equips que són menys practicats com el rugbi, handbol, voleibol, orientació, etc).

Per facilitar que tots els i les joves dels diferents municipis del Lluçanès puguin participar-hi s’habilitarà un espai per dinar entre la sortida de l’Institut i l’inici de l’activitat. La quota és de 25€ mensual i tindrà una durada de tot el curs escolar (30 de setembre – 15 de juny).

Un dels punts forts del projecte és la connexió entre el temps lectiu i no lectiu gràcies a la tasca de  coordinació entre l’institut Castell de Quer i el Consell Esportiu d’Osona per tal de presentar unes activitats atractives i complementàries al que ja es fa durant la matèria d’Educació Física i també el
treball conjunt que es realitzarà en relació al treball d’hàbits saludables.

L’activitat compta també amb el suport de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i Casal del jovent, l’AMPA de l’Institut Castell del Quer, Osona Acció Social – Consorci d’Osona de Serveis Socials, la Diputació de Barcelona i Lluçanès Jove.

Per inscriure’s cal omplir la butlleta d’inscripció, i presentar-la juntament amb la fotocopia del DNI i de la targeta sanitària de la persona participant i el full de domiciliació bancària (SEPA) i presentar-la a les oficines del Consorci del Lluçanès, a Santa Creu de Jutglar (Olost), als ajuntaments del Lluçanès o al Casal del Jovent de Prats de Lluçanès.

Tota la documentació per a les inscripcions la trobareu en aquest enllaç. Per a més informació podeu contactar amb el Consorci del Lluçanès 93 888 00 50 / formacio@consorci.llucanes.cat

Comparticions