PAGESIA A CASA DE LA UNIÓ DE PAGESOS

Una de les iniciatives llançades ha estat la campanya “Pagesia a casa” per part del sindicat Unió de Pagesos en què es pot accedir als pagesos que produeixen aliments frescos i fer-los comandes directament. Es pot fer cerca per comarques i l’espai neix amb la voluntat d’actualitzar-se permanentment durant aquest dies. Més informació: https://pagesiaacasa.cat/ 

GENERALITAT DE CATALUNYA_DARP_PRODECA

En la web s’explica amb detall el sistema que han posat en marxa a les xarxes (via twiter). Més informació a: https://www.prodeca.cat/ca/aliments-de-prop

LLENA TU DESPENSA . Iniciativa de ALL THOSE , Associació d’emprenedors gastronòmic.

Aquesta associació disposa d’uns canals de comunicació que ens han ofert, per tal que els productors i productores de la XPDT que fan venta online, puguin publicitar-lo a través de la seva newsletter.

Us passem l’enllaç de la pàgina web a on està la informació relacionada del projecte:  botigues (les botigues només són de Barcelona) i productors locals que venen on-line. Aquesta pàgina i la newsletter estan adreçades a clientela final. Més informació: http://allthose.org/community/138/llena-tu-despensa-apoyando-al-pequeno-comercio

Les empreses productores que vulguin incorporar la seva informació han d’enviar un mail amb les seves dades a la següent adreça de correu electrònic: hello@allthose.org.

GASTROCAMPO  App Eina digital per gestionar comandes

Gastrocampo app és iniciativa d’una startup que ha desenvolupat un mercat digital de petits productors i botigues de proximitat que fan lliurament a domicili durant la covid-19. Durant aquesta situació d’emergència han iniciat una campanya sense ànim de lucre, per tal de donar visibilitat en la webapp als productors locals agroalimentaris davant els consumidors que estan tancats a casa.

En aquest moment, estan posant en l’aplicació els productors que fan lliurament a domicili. En el cas que tinguin e-commerce, redirigeixen a la seva botiga online, en el cas que no en tinguin , Gastrocampo s’encarrega de fer el seu catàleg a través d’un formulari per gestionar comandes.

Pàgina web:  https://gastrocampo.glideapp.io/

Correu electrònic: hola@gastrocampo.com

PRODUCTORS CATALANS @productorscat

Iniciativa solidària voluntària organitzada  a través de Twitter que posen en contacte productors de proximitat i consumidors, fent arribar els seus productes a casa. Si ets productors o transportista, posar-se en contacte via: productorscat@gmail.com.

SERVEI DE CONTACTE AMB EMPRESES DE TRANSPORT

Des de la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació ens informen de la  iniciativa  de col·laboració entre el CCAM i el clúster de transport i logística de Catalunya (Catalonia Logistics), per tal de sumar amb les accions que s’estan desenvolupant per garantir l’abastiment de productes. Més informació a la web: http://ccam.gencat.cat/ca/serveis/Inscripcions/formulari_empreses_de_transports/

Com funciona el servei?

Molt senzill. Només cal que les empreses indiquin  les necessitats emplenant el formulari d’aquest enllaç.

En el menor marge de temps possible, professionals del clúster Catalonia Logistics contactaran amb vosaltres per ajudar-vos a identificar les empreses de transports que més s’ajustin a les vostres necessitats.

LAPAISSA.CAT

Són un grup de productors i petits formatgers a qui el COVID-19  ha deixat fora del mercat. S’han vist obligats a reinventar els seus canals de comercialització per poder accedir a les persones, amb les dificultats que implica ser una empresa petita. Milloren la seva oferta i per arribar més lluny amb les seves entregues.

Aquesta pàgina web és la seva resposta: https://www.lapaissa.cat/botiga/

Comparticions