DECÀLEG PER A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA DAVANT EL COVID_19
1. Extrema els controls en el sistema APPCC
2. Adapta el teu pla de neteja i desinfecció al Covid-19
3. Assegura la teva cadena de subministres
4. Implanta mesures de prevenció en la recepció de mercaderies
5. Reforça la conscienciació en les bones pràctiques d’higiene
6. Parla amb els teus clients
7. Compleix amb les mesures i recomanacions del Ministeri de Salut o l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària
8. Recolza el teu equip de treball
9. Prepara’t pel futur: revisa el teu pla de contingència per veure com donar resposta a la situació i adapta’l si és necessari
10. Assessora’t : Si tens dubtes o necessites ajuda externa, contacta amb centres tecnològics, experts o institucions que et puguin ajudar a resoldre dubtes.
Font: Revista inforetail.com
MANUAL COVID-19 PER A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA: REFORÇ DE LES MESURES D’HIGIENE EL PROCÉS PRODUCTIU
Consulta’l aquí.