ENTITATS I CLUBS ESPORTIUS

Per a clubs i entitats esportives podeu consultar la pàgina web de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya per estar informats de les últimes notícies i novetats en l’àmbit esportius. Tota la informació en aquest enllaç.

La Secretaria General de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, amb el suport de la Diputació de Barcelona, posen a disposició dels clubs esportius catalans l’Oficina d’atenció als Clubs, des de la qual  impulsen l’esport de club, l’esport fet a casa. Contacta amb ells per fer consultes, rebre informació, formació o tot allò que el teu club necessiti. Més informació: https://oficinaclubs.cat/

ACTIVITAT FÍSICA DES DE CASA

La gerència de Serveis d’Esports de la Diputació de Barcelona proposa dos recursos interessants per a la ciutadania durant el confinament.

Activitat física per a la gent gran

«Cuida’t la salut a través del moviment»: píndoles d’activitat física per a la gent gran que ofereix la Gerència de Serveis d’Esports, de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona.

La sèrie conté 10 vídeos d’una durada aproximada de 15 minuts que han estat elaborats per l’Ofèlia Gusi que presta els seus serveis a Esport 3, empresa especialitzada en serveis esportius i socioculturals per a la gent gran. Aquí trobareu els diferents vídeos.

Durant el confinament, no t’aturis

En aquest enllaç trobaràs exercicis d’escalfament, de relaxació, estiraments i d’enfortiment.

També la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) impulsa la campanya ‘Gent activa des de casa!’ amb l’objectiu de donar a la ciutadania consells útils per a un confinament actiu i més saludable davant la pandèmia del COVID19, que obliga la població del país a quedar-se a casa per evitar el contagi de la malaltia i la saturació dels centres sanitaris.

A la seva pàgina web podem trobar una sèrie de vídeos donant petits consells, presenten una visió fàcil i clara de quines activitats es poden fer a casa i una forma d’incorporar hàbits saludables. Consulta la infografia amb tots els consells. 

ALTRES ACTIVITATS

A més a més pots seguir cada dimarts i cada dijous a les 17h “Mou-te amb el Consell Esportiu d’Osona”, en directe des del seu canal d’Instagram podràs fer activitats dirigides amb música amb l’Ivet Roca.

T’agrada el ciclo indoor? Connecta’t a AMMcycling al seu canal de Youtube i troba les diferents sessions que et proposen cada dia!

Comparticions