Al voltant de 90 nens i nenes del Lluçanès han iniciat aquest setembre el seu curs escolar a les Escoles Bressol Municipals del Lluçanès. Per a ells, les seves famílies i educadores i per als 150 alumnes d’Educació Infantil del territori el Consorci, amb la col·laboració dels centres i dels ajuntaments, ha organitzat un nou cicle de Tallers, xerrades i sortides adaptades a les especificitats d’aquest grup d’edat (0-6 anys).

En les propostes d’aquesta tardor s’inclou un taller de Música en família on infants i famílies podran compartir un temps dedicat a la descoberta d’un món sonor que a la vegada els permetrà ref orçar els seus vincles; tindrà lloc
el 13 de novembre a St. Bartomeu del Grau.

Una altra de les propostes és una xerrada per a famílies i educadores que vol posar sobre la taula els dubtes i reflexions entorn els estereotips de gènere a la petita infància. Aquesta xerrada es portarà a terme el 27 d’octubre a Perafita. En tots els casos les activitats s’ubiquen en espais amplis que permetin garantir la distancia de seguretat.

Les propostes són subvencionades però caldrà fer una inscripció ja que les places són limitades. Consulta la informació i fes la inscripció aquí.

A finals d’any es publicarà la proposta per el trimestre d’hivern i el mes de març la proposta per el trimestre de primavera, on s’inclouran més activitats i en diferents municipis.

Encara en petita infància, a través de la xarxa de treball amb les educadores de les Escoles Bressol, la setmana vinent s’ha organitzat una trobada amb l’Àrea Bàsica de Salut del Lluçanès per tal de resoldre dubtes i inquietuds en
relació a l’aplicació de mesures i protocols relacionats amb la pandèmia de la Covid-19.

Comparticions