El proper diumenge 12 de maig, les colles caramellaires del Lluçanès s’aplegaran al Santuari dels Munts en motiu de la Trobada de Caramellaires que es realitza per onzè any consecutiu.

Com cada any, la celebració s’iniciarà al finalitzar la missa que es realitza setmanalment en aquest santuari a les 11 del matí.  Aproximadament a les 11:45 les colles de cantaires ens oferiran les diferents caramelles en format individual i seguidament es passarà a cantar la cançó que han estat preparant per a aquesta ocasió conjuntament. Aquest any es preveu la participació de la Coral de Sant Feliu, així com del seu grup de joves, el Cor del Grau, de Sant Bartomeu del Grau, els Cantadors d’Oristà, la Coral d’Olost, el Cor de La Torre, i la Coral Sant Jordi.  Aquest any es repetirà amb la cançó conjunta, essent La Sardana del Lluçanès, peça que han estat assajant les diferents corals en els últims dos mesos.

L’ acte finalitzarà amb un petit refrigeri que s’oferirà pels cantaires i els seus acompanyants.

La trobada es realitza gràcies a l’aportació desinteressada de les diferents colles de caramellaires que hi participen i a la col·laboració del Consorci del Lluçanès.

 

Shares