La masoveria urbana s’està convertint en una alternativa cada vegada més recurrent per combatre la problemàtica dels habitatges buits i deteriorats. El Consell Comarcal d’Osona ha posat en marxa un servei d’assessorament per als municipis per mobilitzar habitatges buits i buscar la millor fórmula per cada cas.

Amb l’objectiu de fer arribar tota aquesta informació a la ciutadania, el Consorci del Lluçanès organitza dijous vinent 17 de juny, a les 19:30h, una xerrada telemàtica per donar a conèixer el projecte de masoveria urbana al Lluçanès.

La sessió està oberta a tota la ciutadania i s’hi pot participar a través de la plataforma Zoom amb inscripció prèvia a través del següent enllaç. 

La xerrada estarà dividia en dues parts: una primera on s’explicarà en què consisteix aquesta nova opció d’habitatge i una segona part on es tractarà el que preveu el Pla Comarcal de Masoveria Urbana que ha posat en marxa el Consell Comarcal d’Osona.

A la sessió hi intervindran la cap d’àrea d’Acció Social del Consorci del Lluçanès, Montserrat Juvanteny, el Vicepresident de l’àrea d’Atenció a les Persones del Consell Comarcal d’Osona, Pere Medina, Helena Trias de la cooperativa Celobert i el tècnic referent del projecte, Luca Reventós.

La xerrada també es podrà seguir en directe pel canal de Youtube del Consorci del Lluçanès.

 

Comparticions