El proper diumenge 15 d’abril, les colles caramellaires del Lluçanès s’aplegaran al Santuari dels Munts en motiu de la Trobada de Caramellaires que es realitza per desè any consecutiu. Enguany la trobada coincideix amb l’homenatge a la Coral del Lluçanès i a tots els seus membres.

La celebració s’iniciarà al finalitzar la missa que es realitza setmanalment en aquest santuari a les 11 del matí.  Aproximadament a les 11:45 les colles de cantaires ens oferiran les diferents caramelles en format individual i seguidament es passarà a cantar la cançó que han estat preparant per a aquesta ocasió conjuntament. Aquest any es preveu la participació del Cor del Grau, de Sant Bartomeu del Grau, Els Cantadors d’Oristà, la Coral d’Olost i el Cor de La Torre.  Com a novetat, aquest any, els alumnes que participen en les classes de cor de l’EMAL (Escola de Música i Arts del Lluçanès) han après una de les caramelles que es cantarà conjuntament i es comptarà amb la participació d’alguns dels nens i nenes.

L’acte finalitzarà amb l’homenatge a la Coral del Lluçanès, fundada el 1973 en el mateix Santuari dels Munts, en la qual hi van participar gent d’arreu del Lluçanès, dirigits pel santboienc Josep Cruells.  En l’acte s’espera reunir de nou als membres de la coral, hi esteu tots convidats! Seguidament  i com a clausura es procedirà a cedir l’arxiu a l’Ajuntament de Sant Agustí per tal de garantir-ne la seva conservació.

A la sortida s’oferirà un refrigeri pels cantaires i els seus acompanyants.

La trobada es realitza gràcies a l’aportació desinteressada de les diferents colles de caramellaires que hi participen i a la col·laboració del Consorci del Lluçanès.

Comparticions