El passat 25, 26 i 27 de gener es va celebrar a Vic la 2a edició del Trufforum amb l’objectiu de ser un encontre de referència internacional al sector de la tofòna.

En el marc d’aquest esdeveniment i amb la organització d’Osona Turisme, es va programa un viatge de premsa especialitzat per a periodistes gastronòmics d’alt nivell que van visitar, tastar i experimentar experiències gastronòmiques relacionades amb la tofòna durant els tres dies a Osona. L’últim dia i amb el suport del Consorci del Lluçanès, es va acollir el grup al restaurant d’estrella Michelin, la Fonda Sala d’Olost, on tot dinant es van presentar les rutes agroalimentàries del Lluçanès (Ruta de la Llet i Ruta del Pa), degustar productes vinculats aquestes (formatges) i explicar els productes locals del Lluçanès, generant una conversa molt interessant sobre l’alt valor de la gastronomia al nostre territori, vinculada al turisme i als productors i elaboradors locals.

Les i el periodista gastronòmic que ens van acompanyar van ser la Belén Parra, freelance que publica a mitjans com Gastronomistas i el Mundo, la Tana Collados, periodista de TV3 i en Mikel Larramendi editor de la revista ON (suplement que es ven conjuntament amb Diario de Noticias de Navarra, Deia-Noticias de Bizkaia, Diario de Noticias de Alava y Noticias de Gipuzkoa).

Shares