Vine al Lluçanès


Una forma ben especial de descobrir el Lluçanès és a través dels seus espais patrimonials. En aquesta edició de l’Intrús, tots ells són privats, i ara obren les portes al públic.

A més tindreu la oportunitat de conèixer l’associació de productors locals, Lluçanès a Taula que us permetrà tastar alguns dels productes dels associats i conèixer el gust del Lluçanès a través del paladar.

Si voleu aprofitar per a gaudir de més d’un dia al Lluçanès, disposeu d’una gran llista d’atractius naturals, patrimonials, gastronòmics, culturals i de turisme actiu per a moure les cames.

Us n’apuntem alguns per anar obrint boca, però pots espiar el web de turisme Lluçanès i fer-te la teva pròpia aventura turística.

www.turisme.llucanes.cat

Miradors del Lluçanès: un mirador per municipi, gairebé tots accessibles en vehicle per assobir el meravellós paisatge que tenim al Lluçanès.

Camins del Lluçanès: itineraris per a tots els gustos i nivells. Una recomanació: els itineraris familiars!

Rutes agroalimentàries: per conèixer la història i el gust del blat forment (Ruta del Pa) i els elaboradors i productors de productes làctics (Ruta de la Llet)

Productes locals: on tastar-los i comprar-los

Pobles amb encant: el Lluçanès té una postal de pobles amb encant, història, pedra, carrers, forja i molt per descobrir

El Romànic del Lluçanès: Santa Maria de Lluçà és la joia per excel·lència

Xarxes socials


Programació


.

Més informació i contacte:

intrus@consorci.llucanes.cat
93 888 00 50 / 618 652 187

Comparticions