La setmana passada va tenir lloc la cloenda del Cicle de passejades de marxa nòrdica per a la gent gran, que va reunir 750 participants de 27 pobles i ciutats de la província de Barcelona, entre ells un grup d’unes 40 persones del Lluçanès.

Durant la jornada, els assistents van fer un recorregut de 10 quilòmetres a Vilafranca del Penedès i, després d’un dinar on tot el grup va poder intercanviar experiències, es va fer l’entrega de diplomes de la mà de Santi Sarraute, gerent dels serveis d’Esports de la Diputació de Barcelona. L’encarregat de recollir els diplomes dels participants del Lluçanès va ser Valentí Orriols, de 81 anys, que és la persona més gran del grup.

Dins de la programació de passejades per a la gent gran del curs 2022-2023, s’han realitzat quatre caminades d’intercanvi: Vallromanes, Prats de Lluçanès, Vilobí del Penedès i Vilafranca del Penedès.

Aquest cicle, obert a tota la gent gran del Lluçanès, l’impulsa la Diputació de Barcelona i està organitzat de forma conjunta entre l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, el Centre de Dia i el Consorci del Lluçanès.

Comparticions