Ja es pot consultar l’oferta d’activitats de lleure educatiu i esportiu als diferents pobles del Lluçanès per aquest estiu.

La nova guia digital, que es pot consultar en aquest enllaç, recull la informació dels casals d’estiu per a infants, activitats per a joves, campus d’anglès i campus esportius. A més a més, incorpora la informació de les piscines del Lluçanès amb els horaris d’obertura i les tarifes, així com els cursets de natació i les classes d’aiguagim.

Aquest document vol ser una eina per ajudar les famílies i els professionals a visualitzar d’una manera ràpida i clara tota l’oferta que hi ha al territori durant el període de vacances que, fins ara, era una informació que es trobava dispersa i fragmentada. En la mateixa línia, el curs 2023-24 també ha nascut la Guia d’activitats extraescolars per a infants i joves amb una molt bona valoració per part de tots els agents.

Aquesta és una iniciativa de les àrees d’Esports i d’Educació del Consorci del Lluçanès amb coordinació amb tots els ajuntaments i amb la implicació de totes les entitats i empreses del territori que organitzen activitats durant l’estiu.

 

 

  

 

Comparticions