L’Estiu Inquiet, el programa d’activitats d’oci educatiu, esportiu i saludable per a joves del Lluçanès, ha engegat de ple aquesta setmana amb una molt bona acollida!

Són una cinquantena de nois i noies de 12 i fins a 18 anys de diferents municipis del Lluçanès amb ganes de passar uns matins de juliol fent activitats variades, coneixent nous amics, aprenent, compartint i sobretot gaudint de tot el procés.

El gimjove d’Olost va ser la primera activitat a iniciar-se, ja divendres 29 de juny, amb un total de 26 nois i noies d’Olost, Prats de Lluçanès, Lluçà, Oristà i St. Feliu Sasserra. Al gimjove es faran activitats de pàdel, d’escalada, rutes amb BTT i activitats aquàtiques com el waterpolo. A més els mateixos joves seran els encarregats de dissenyar una gimncama durant la darrera setmana.

El taller d’audiovisual i de tècnic de so, ha començat avui dimarts i es portarà a terme els dimarts i dijous a St. Feliu Sasserra. En total hi participen 8 joves (4 dels quals són de St. Feliu Sasserra, 2 d’Olost, 1 de Prats de Lluçanès i 1 d’Oristà). En aquest taller aprendran, en una primera part, a gravar un vídeo seguint tot el procés d’enregistrament, edició, muntatge, postproducció i compressió i en una segona part a manipular i treballar en taules de so i llums.

Finalment de l’activitat de multiesport en gaudiran a St. Boi de Lluçanès 13 nois i noies (de St. Boi de Lluçanès, Perafita i Sobremunt), també els dimarts i dijous. En aquest cas seran activitats esportives tan divertides com el parkour, tenis platja, waterpolo i bicicleta

La rematada final a l’Estiu inquiet serà la Jornada recreativa el proper 27 de juliol amb una sortida amb autocar fins al Parc Estiulaventura de Campdevànol on tots aquest joves i tots els que també s’hi vulguin apuntar podran pujar a la tirolina més llarga de Catalunya, entre moltes d’altres activitats! En aquests moments ja hi ha 22 joves apuntats. (Les places són limitades)

Aquesta és la primera edició del projecte Estiu Inquiet i ha comptat amb una molt bona acollida per part de les famílies i dels joves. Al finalitzar es farà un anàlisis per valorar la continuïtat del projecte l’estiu vinent i poder ampliar les activitats en d’altres municipis.

Estiu Inquiet ha estat impulsat pel Consorci del Lluçanès (àrees d’Esports i Educació), Serveis Socials del Lluçanès i àrea de joventut de Prats de Lluçanès i amb la col·laboració dels ajuntaments i la Diputació de Barcelona.

Comparticions