Un total de 22 activitats esportives com el tir amb arc, escacs, orientació, parkour, hip-hop, arts marcials, spinning o escola motriu formen part de l’oferta de les Up’s de Nadal a diferents pobles del Lluçanès.

Des del Consorci del Lluçanès juntament amb els Ajuntaments s’aposta per fomentar l’esport en valors i la prevenció de l’abandonament de la pràctica esportiva facilitant espais i activitats d’oci esportiu pels joves del Lluçanès, organitzant un any més les Ups esportives durant les festes de Nadal.

Les inscripcions es poden fer fins al dia 21 de desembre als respectius Ajuntaments. Aquestes activitats formen part del projecte Valors Up on es realitzen accions amb diferents agents esportius del territori (clubs, escoles, institut, pares i mares…) per enriquir i educar amb valors, per donar una bona qualitat esportiva al Lluçanès, evitar l’abandonament de la pràctica esportiva i facilitar l’accés a l’esport.

El projecte es desenvolupa des de l’Àrea d’Esports del Consorci del Lluçanès amb la col·laboració dels Ajuntaments i la Diputació de Barcelona.

Comparticions