Un total de 19 activitats esportives com tir amb arc, escacs, circ, parkour, hip-hop, arts marcials, spinning, esgrima, skate, ruta BTT o un taller d’autodefensa formen part de l’oferta de les Up’s de Nadal a diferents pobles del Lluçanès.

El Consorci del Lluçanès, juntament amb els diversos ajuntaments, aposta per fomentar els valors de l’esport i la prevenció de l’abandonament de la pràctica esportiva facilitant espais i activitats d’oci esportiu per als joves del Lluçanès, organitzant un any més les Up’s durant les festes de Nadal.

Les inscripcions es poden fer fins al dia 22 de desembre als respectius ajuntaments. Aquestes activitats formen part del projecte Valors Up, a través del qual es realitzen accions amb diferents agents esportius del territori (clubs, escoles, institut, pares i mares…) amb l’objectiu d’enriquir i educar amb valors, donar una bona qualitat esportiva al Lluçanès, evitar l’abandonament de la pràctica esportiva i facilitar l’accés a l’esport.

El projecte es desenvolupa des de l’Àrea d’Esports del Consorci del Lluçanès amb la col·laboració dels ajuntaments i la Diputació de Barcelona.

Consulta totes les activitats programades.

Comparticions