Els ajuntaments de Sant Bartomeu del Grau, Olost i Sant Boi de Lluçanès amb la col·laboració del Consorci del Lluçanès organitzen el torneig de pàdel SOS.

Enguany s’han unificat els tornejos de pàdel de les festes majors de cada poble per fer-ne un de conjunt, on cada parella participant haurà de fer com a mínim un partit a cada poble. Les finals del torneig també estaran repartides entre els tres pobles, i per tant, formaran part dels actes de la Festa Major que tindrà lloc el mes d’agost als tres municipis del Lluçanès.

Les inscripcions per participar-hi estan obertes fins el dia 10 de juliol en AQUEST ENLLAÇ.

A l’hora de fer la inscripció, caldrà indicar sobretot la disponibilitat horària, aquesta s’intentarà respectar sempre que sigui possible. Un cop iniciat el torneig no es podrà fer canvis d’horaris, serà responsabilitat de les parelles trobar nova disponibilitat i comunicar-ho als organitzadors.

Per aquest torneig s’han preparat uns premis especials pels guanyadors i guanyadores, unes entrades al World Padel Tour per poder veure el millor pàdel del món en directe i els segons classificats/es podran gaudir d’un menú a un restaurant per valor de 40€. Cada participant tindrà un welcompack d’una samarreta i un pot de pilotes.

Finalment recordar que la lligueta es farà del 16 de juliol al 17 d’agost i les fases finals del 18 al 21 d’agost.

Comparticions