El cap de setmana del 9 i 10 de juliol, torna una nova edició del Mulla’t al Lluçanès per tal de sumar esforços i recaptar diners per destinar a la fundació Esclerosi Múltiple.

Els pobles de Sant Feliu Sasserra, Sant Boi de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau, Olost, Sant Martí d’Albars i Prats de Lluçanès conjuntament amb el Consorci del Lluçanès han organitzat la venda de marxandatge a les piscines municipals durant el dissabte i diumenge 9 i 10 de juliol amb l’objectiu de recaptar diners per tal d’aturar l’impacte d’aquesta malaltia en la vida de les persones afectades i el seu entorn.

Sant Martí d’Albars col·laborarà amb el Mulla’t fent la venda del marxandatge durant la festa de Sant Cristòfol el 9 de juliol, a Sant Feliu Sasserra el dia 9 es farà portes obertes a la piscina i hi haurà un inflable a partir de 2/4 de 4 de la tarda, a Olost i a Sant Boi de Lluçanès hi haurà també el dia 10 de juliol inflables a la piscina durant al matí.

L’esclerosi múltiple és una malaltia crònica i de moment sense cura del sistema nerviós central. És una de les malalties neurològiques més comuns entre les persones joves d’entre 20 i 40 anys i la segona causa de discapacitat en els països desenvolupats.

No t’ho pensis més i mulla’t per l’esclerosi múltiple al Lluçanès!

Comparticions