Després de dos anys sense celebrar-se per les restriccions i dificultats afegides per la pandèmia de covid-19, enguany torna la Trobada de corals del Lluçanès, amb una 8a edició que comptarà amb una cantada de nadales i altres cançons. L’actuació tindrà lloc el diumenge 29 de gener a partir de dos quarts de 6 de la tarda a la Sala Gran de l’Ateneu de Sant Feliu Sasserra.

Aquest any, s’amplia el repertori incorporant l’actuació de La Coral de l’EMAL (Escola de Música i Arts del Lluçanès) i del Cor de ca n’Alpens, a més de l’actuació de les 5 corals del territori ja habituals: el Cor del Grau, el Cor de Sant Boi de Lluçanès, la Coral d’Olost, la Coral Sant Jordi de Prats de Lluçanès, i la Coral i el grup de joves de Sant Feliu Sasserra. En aquesta ocasió no hi seran presents La Coral d´Oristà i El Cor de la Torre, ja que no van reprendre els assajos en la tornada a la normalitat postpandèmia.

L’acte inclourà la presentació de les corals a càrrec de Jordi Pujol i l’obertura de l’acte comptarà amb Josep Romero, alcalde de la població amfitriona. També s’oferirà un berenar per a tots els cantaries i acompanyants.

Comparticions