Amb l’arribada del bon temps, comencem a pensar amb les propostes d’oci i de lleure i segurament per molts joves i famílies del Lluçanès això és sinònim d’“Estiu Inquiet”.

Després de cinc anys en els quals l’Estiu inquiet s’ha consolidat com l’oferta del Consorci del Lluçanès, el Servei de Joventut del Lluçanès i els ajuntaments adreçada als joves nascuts entre el 2008 i 2012 del territori durant el juliol i amb una programació d’activitats d’oci esportiu, educatiu i saludable, aquesta sisena edició arriba mantenint la seva essència però amb uns quants canvis remarcables!

  • L’activitat es portarà a terme únicament al municipi d’Olost per afavorir la cohesió entre joves de diferents municipis i que l’experiència sigui  més enriquidora, evitant grups molt reduïts. 
  • Volem que els mateixos joves puguin decidir quines activitats volen fer i organitzar-les amb ells i elles conjuntament! És per això que a banda de les 4 setmanes de juliol (dilluns, dimecres i divendres de 9:30 a 13h), també hi haurà 3 sessions puntuals el mes de juny per consensuar i decidir entre tots els joves inscrits quines activitats es voldran realitzar.
  • Per primera vegada hem inclòs dins les activitats una sortida refrescant de tot el dia a un parc aquàtic. Serà el 12 de juliol!
  • Durant l’última setmana, i per tancar amb l’Estiu Inquiet, ens aventurarem en una ruta per la muntanya durant tres dies i dues nits, amb total autonomia; dormirem en tendes i prepararem els nostres àpats. On s’anirà i com ens organitzem es decidirà també de forma conjunta entre tots i totes!
  • La inscripció implica participar de tot el programa en conjunt (3 sessions de juny de preparació + tot el juliol + sortida al parc aquàtic + 3 dies de ruta) i té un únic preu preu total de 110 €. Com cada any hi ha accés a beques i enguany també es valorarà si és possible ( sempre i quan sigui possible)  un servei de transport fins a Olost per les famílies que no tinguin forma de fer el desplaçament.

El dimecres 24 d’abril a les 7 de la tarda hi haurà una Presentació de la proposta “Estiu inquiet 2024” al Centre Cívic d’Olost, on estan convidades tan les famílies com els i les joves. Us animem a participar-hi i conèixer la proposta més a fons.


Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer telemàticament en aquest enllaç fins el 24 de maig.

*Atenció: No s’acceptaran inscripcions fora de termini.

En cas de dificultats per fer la inscripció telemàtica podeu venir presencialment al Consorci del Lluçanès (C/ Vell, 3 de Sta. Creu de Jutglar).

Per a qualsevol pregunta o dubte, podeu unir-vos al grup de Whatsapp de l’Estiu Inquiet o posar-vos en contacte amb nosaltres al següent número de telèfon: 699 20 05 44 (Martí).

Comparticions