El Consorci del Lluçanès, el Servei de Joventut del Lluçanès i els ajuntaments de Olost, Perafita, Prats de Lluçanès, Sant Feliu Sasserra i Alpens engeguen la tercera edició del projecte adreçat als i a les estudiants d’educació secundària del Lluçanès: ‘l’Espai A Punt’. El projecte compte amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i es construeix amb la col·laboració de l’Institut Castell del Quer, de Prats de Lluçanès.

Es tracta d’un espai de suport a l’estudi adreçat a joves de 1r a 4t d’ESO del Lluçanès que ofereix l’ajuda d’un/a educador/a en un espai de treball amb les condicions adequades per fer deures, preparar exàmens i estudiar. Aquest professional ajudarà a resoldre dubtes i repassar continguts, facilitant-los eines i tècniques d’estudi per afavorir el seu treball de forma autònoma.

En l’edició del curs passat hi van participar un total de 16 joves dels municipis de Sant Feliu SasserraPrats de Lluçanès i Perafita. Tant ells com les seves famílies van fer una valoració molt positiva del servei.

Enguany el servei començarà el dia 17 d’octubre i s’oferirà en horari de 16:30h a 18h als següents municipis:

  • Dilluns: Prats de Lluçanès. L’Espai
  • Dimarts: Sant Feliu Sasserra. Sala superior. Edifici ajuntament
  • Dimecres: Perafita. Biblioteca municipal
  • Dijous: Olost. Sala Estudi del Centre Cívic
  • Divendres: Alpens. Casal municipal

Inscripcions curs 2022-2023

Per inscriure’s caldrà omplir el full d’inscripció i l’autorització del pare, mare o tutor/a legal. Aquest document es podrà recollir a la consergeria de l’Institut Castell del Quer de Prats de Lluçanès o bé descarregar-se a aquí a partir del 5 de setembre.

El full d’inscripció s’ha de retornar mitjançant el correu electrònic a institutcastelldelquer@gmail.com o bé lliurar-lo directament al tutor/a o al tècnic de joventut (Luca Reventós) els dimarts a l’hora del pati, com a màxim el dia 26 DE SETEMBRE DE 2022.

Es comunicarà a les famílies o tutors/es legals la confirmació de plaça mitjançant el correu electrònic que s’hagi indicat al full d’inscripció i se’ls informarà sobre la forma de pagament.

El servei està subvencionat pel Consorci del Lluçanès i els ajuntaments. Les famílies o tutors/es legals faran un pagament únic corresponent a 8 mensualitats, de octubre a maig (40€), en concepte de compromís i seguiment.

Per a qualsevol consulta podeu dirigir-vos a als correus electrònics formacio@consorci.llucanes.cat / lreventos@ccosona.cat i als telèfons 93 888 00 50 / 699 20 05 44.

Comparticions