Els ajuntaments del Lluçanès i el Consorci aposten per ofertar un programa més ampli d’activitats que s’allargarà fins a final d’agost, per donar resposta a les necessitats de la situació actual.

Estiu + Inquiet 2020 constarà d’un programa d’activitats continuades mensuals dirigides a joves a partir de 12 anys: Gim jove (a Olost, Prats de Lluçanès i St. Boi de Lluçanès), Fun jove (a St. Feliu Sasserra i a St. Bartomeu del Grau), Taller de cuina (a Prats de Lluçanès) i Taller d’escalada (a Sobremunt) i un programa de tallers monogràfics puntuals de tardes en diferents municipis. Consulteu el programa complet aquí. 

Mantenint els protocols marcats pels diversos departaments competents de la Generalitat, el Lluçanès vol que els joves puguin participar d’activitats d’oci educatiu, esportiu i saludable que els permetin, a la vegada, relacionar-se amb companys/es i amistats i enriquir-se de l’experiència conjunta.

Com cada any, de manera transversal es treballaran els valors de l’estima, el respecte, la conservació i l’interès pel propi municipi i pel territori i les competències personals de l’autonomia, la solidaritat, l’empatia, l’esforç, responsabilitat, i de manera especial, aquest any la gestió de les emocions, les relacions interpersonals i l’adquisició i consolidació dels nous hàbits d’higiene.

El projecte pretén garantir l’accés a tots els joves i per tant les quotes de les activitats són parcialment subvencionades. A més, aquelles famílies que ho necessitin podran sol·licitar beca dins la línia de beques d’estiu del Consorci del Lluçanès. Cal informar-se al Consorci del Lluçanès.

Les inscripcions estaran obertes fins el 19 de juny (places limitades) i enguany seran en format telemàtic. Caldrà accedir al següent formulari i omplir-ne tots els camps.

A continuació caldrà enviar la documentació necessària (carnet de vacunes actualitzat, targeta sanitària, dni i resguard de pagament) a estiuinquiet@consorci.llucanes.cat. Finalment, el primer dia de l’activitat caldrà portar omplert i signada la declaració responsable i el full d’autoritzacions que us podeu descarregar en aquest enllaç.

Si algú no pot fer la inscripció per via telemàtica cal que es posi en contacte amb el Consorci per poder agendar dia i hora per fer-la presencialment.

El projecte es condueix des de les àrees d’Educació i Esports del Consorci del Lluçanès coordinadament amb els ajuntaments, i compte amb el suport dels Serveis Socials i Joventut del Lluçanès i Diputació de Barcelona.

DOCUMENTACIÓ

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 888 00 50 o enviar un correu electrònic a estiuinquiet@consorci.llucanes.cat.

Comparticions