Ja estan obertes les inscripcions per participar al programa Sport Inquiet al Lluçanès, dirigit a les persones joves. En el moment de fer la inscripció, es podrà escollir les activitats on apuntar-se durant el primer trimestre del curs 2023-24.

L’objectiu és permetre que els i les joves provin esports diferents, aprenguin competències útils per a la vida, mantinguin un estil de vida saludable i, finalment, enforteixin les relacions amb companys i companyes, donant continuïtat a la filosofia del programa Estiu Inquiet, que es realitza durant l’estiu.

La proposta pretén promocionar estils de vida saludable al jovent a partir de dos pilars: per una banda, utilitzant una metodologia de treball per competències i, per altra banda, posant en pràctica esports diferents dels habituals (trail, cros, escola motriu, futbolí, arts marcials, etc.).

Per facilitar l’accés dels joves a la pràctica esportiva, les inscripcions són independents per aquelles activitats que es prefereixin. Les activitats són gratuïtes.

Es tracta d’una activitat organitzada des del Consorci del Lluçanès amb la col·laboració dels diferents ajuntaments del Lluçanès, Lluçanès Jove i Diputació de Barcelona.

Per inscriure’s cal omplir aquest formulari i portar la fotocòpia del DNI i la targeta sanitària el dia que es vingui a fer l’activitat.

Per a més informació podeu contactar amb el Consorci del Lluçanès: 93 888 00 50 / esports@consorci.llucanes.cat

 

 

Comparticions