El passat diumenge 3 de novembre, a les 12h del migdia, va tenir lloc el quart concert del cicle Intrús. Jazz pel forat del pany. La pluja no va ser cap impediment perquè una cinquantena de persones assistissin a l’esdeveniment, tot i que va obligar a canviar-ne la ubicació, prevista inicialment a l’esplanada de Santa Llúcia, per la Sala Polivalent “El Molí” de Sobremunt.

La proposta musical va anar a càrrec del guitarrista i compositor Guillem Plana i el seu grup, format per Eloi Escudé (teclats), Isaac Coll (baix) i Arnau Altimir (bateria), que van presentar Projecte Astrolabi, un treball conceptual basat en la “desmesura del cosmos” que explora una infinitat de sonoritats molt originals i suggerents.

A l’espai de tast de productes locals que ofereix l’associació Lluçanès a taula es van poder degustar coques del Forn Cal Pujals i embotits de Can Salada.

Agenda dels propers concerts:

Maitia Trio & Joan Mas

24nov. / 12h / Jardins de la Torre / Alpens

XY

30nov. / 20h / Capella de Santa Magdalena / Sant Feliu Sasserra

Es poden adquirir entrades anticipades o abonaments a través de la web https://www.llucanes.cat/intrus/entrades/ o als ajuntaments de Prats de Lluçanès, Perafita, Olost, Sant Feliu Sasserra, Sobremunt i  Alpens.

El Cicle Intrús. Jazz pel forat del pany, iniciativa del Consorci del Lluçanès, és possible gràcies a una subvenció concedida per la Diputació de Barcelona i a l’aportació econòmica dels ajuntaments participants.

Més informació: https://www.llucanes.cat/intrus/ 

Comparticions