El Consorci del Lluçanès, amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, ha engegat un nou servei adreçat als i a les estudiants d’educació secundària del Lluçanès: l’Espai a punt”.  El servei els ofereix suport per portar les tasques escolars al dia, reforçar els hàbits de treball, tenir eines per afrontar els exàmens i que es puguin sentir acompanyats/des i motivats/des en els estudis.

Aquest espai s’ha organitzat en dos formats: presencial (al mateix Institut Castell del Quer de Prats de Lluçanès) i en línia. En tots dos casos hi ha una sessió per a l’alumnat del primer cicle d’ESO i una altra per a l’alumnat del segon cicle.

En total cada alumne/a s’haurà beneficiat de 8 sessions (de finals d’abril al final de curs, a mitjan juny), 100% subvencionades.

El servei s’ha coordinat amb l’Institut Castell del Quer, que és qui ha fet la proposta a l’alumnat i a les seves famílies de participar-hi, segons criteris dels tutors/es de cada grup.

Hi estan participant 17 alumnes dels municipis de Prats de Lluçanès, Olost, St. Feliu Sasserra, Perafita, Alpens, Sta. Maria de Merlès, Sobremunt i Oristà.

Aquesta acció forma part del projecte “Impuls per a unes transicions educatives d’èxit al Lluçanès”.

Comparticions