El Consorci del Lluçanès obre una borsa de persones auxiliars de turisme.

L’auxiliar de turisme haurà de saber desenvolupar les tasques d’assistència a fires, acompanyament visites temàtiques del Consorci del Lluçanès i tasques encaminades a promocionar i comercialitzar els serveis i productes turístics del Lluçanès.

Es podran presentar persones a títol individual o empresarial a partir de 16 anys d’edat i amb disponibilitat de desplaçament. Es tindrà en compte disposar de titulació universitària, grau mig equivalent a turisme o formacions de l’àmbit del turisme.

Així mateix,  es valorarà el coneixement del Lluçanès i els seus recursos turístics, paisatgístics i patrimonials; el nivell d’idiomes dels participants, una actitud positiva, bon tracte amb el públic i les competències d’iniciativa, comunicació, orientació a l’assoliment i orientació al client.

Entre totes les persones o empreses que formin part de la borsa se’ls realitzarà una sessió formativa per part del Consorci del Lluçanès per tal de conèixer els recursos, productes i potencials turístics del Lluçanès.

El termini de presentació de documentació és el dia 9 de març

Document de la Borsa Auxiliar de Turisme

Si esteu interessats en formar part d’aquesta borsa envieu el vostre cv, titulació i carta de motivació  al correu electrònic consorci@llucanes.cat

 

 

Comparticions