La Diputació de Barcelona juntament amb els municipis participants inicien de nou el projecte d’intercanvis entre municipis de la província de Barcelona del Cicle de Passejades de marxa nòrdica per a la gent gran. 

Els llocs i dates per aquest 2023-2024 són les següents:

  • Sant Celoni, 21 de novembre de 2023
  • Castelldefels, 16 de gener de 2024
  • Martorell, 21 de febrer de 2024
  • Prats de Lluçanès, 14 de març de 2024

Els participants surten amb autobús des de diferents punts del Lluçanès, fan una caminada d’uns 6-8 quilòmetres juntament amb els altres grups, dinen a l’espai habilitat (cal portar esmorzar i dinar) i es fa la cloenda de la jornada.

El període d’inscripció de la primera sortida, a Sant Celoni, és del 8 al 15 de novembre. A partir d’aquí es confirmarà la plaça i caldrà fer el pagament de 5€. Les places són limitades.

 

Taller de marxa nòrdica

A banda de les caminades d’intercanvi, el proper 16 de novembre s’organitza un taller de marxa nòrdica a Prats de Lluçanès. Està pensat per a tothom qui vulgui iniciar-se en aquesta pràctica o ja la conegui i vulgui millorar-la. Tindrà una durada aproximada de 2,5 hores i es comptarà amb monitors experts.

 

Inscripcions

Les inscripcions a les activitats es poden fer únicament trucant per telèfon al Consorci del Lluçanès (93 888 00 50), i es confirmaran per rigorós ordre d’inscripció fins a exhaurir les places disponibles.

Comparticions