El Consorci del Lluçanès promou els valors de l’emprenedoria a les escoles a través de la participació al projecte de Cultura Emprenedora a les Escoles (cuEmE) de Diputació de Barcelona.

Aquest és el primer curs que el Consorci del Lluçanès ha esdevingut entitat participant al projecte cuEmE. Aquest és un projecte que aposta per el foment de les competències i els valors de l’emprenedoria a través de la creació i la gestió d’una cooperativa a l’escola. El projecte es treballa a cicle superior de l’educació primària a 44 municipis de la província de Barcelona, i promou fortament els valors, hàbits i capacitats claus vinculades a l’emprenedoria: observació, iniciativa, responsabilitat, flexibilitat, cooperació, solidaritat, treball en equip, etc.

Aquest curs s’inicia el projecte a l’Escola Lluçanès de Prats de Lluçanès amb la intenció que pel proper curs 2017-18 es puguin incorporar altres escoles del territori. El treball és transversal entre les escoles i el Consorci i implica la intervenció tan de l’àrea d’Empresa com l’àrea d’Educació.

El passat dimecres 5 d’octubre, el Consorci del Lluçanès i l’escola Lluçanès vam participar en la jornada posada en marxa del projecte, a l’espai Francesca Bonnemaison de Diputació de Barcelona.

Comparticions