Malgrat que la COVID-19 ha canviat el nostre món, el consum de tabac continua matant unes 10.000 persones cada any a Catalunya. En temps de coronavirus continua essent important portar a terme la XXI Setmana Sense Fum que enguany se celebrarà del 25 al 30 de maig. El lema d’aquest any 2020 és DESCONNECTA’T DE LA CIGARRETA, ENDOLLA’T A LA VIDA.

Des del Comitè Organitzador de la Setmana Sense Fum, del qual en formem part, entre d’altres, l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), l’Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis de Catalunya, DipSalut i la Xarxa de Prevenció i Control del Tabaquisme de la Regió Sanitària de Girona (coordinada pel Servei de Promoció de la Salut a Girona de l’ASPCAT), us encoratgem a que contesteu l’enquesta anual per saber com evoluciona el consum de tabac. La podeu trobar aquí.

Amb l’enquesta es vol conèixer com va evolucionant el consum de tabac i l‘opinió de la població en temes d’actualitat sobre tabaquisme, com és ara la relació Covid-19-tabac.

A l’enquesta pot participar qualsevol persona de 15 anys o més. Hi ha preguntes especifiques per a joves (15-25 anys) i per a adults (majors de 25 anys) i es tarda a fer-la aproximadament uns 5 minuts.

 

Comparticions