Del 18 al 22 de febrer va ser exposada a l’Institut Castell del Quer “Senyals de fum” de l’entitat Energy Control (pertanyent a l’Associació Benestar i Desenvolupament ABD). Es tracta d’una exposició que pretén aprofundir sobre diferents situacions i conductes de risc relacionades amb el consum de cànnabis des d’una perspectiva de reducció de riscos.

El dia 22 tots els alumnes de primer i segon de Batxillerat van participar a uns tallers conduïts per una educadora especialista d’Energy Control. En aquests tallers van tenir l’oportunitat de visitar l’exposició de manera comentada, van visionar un vídeo i posteriorment es va generar un debat que va servir per trencar alguns mites molt estesos en relació a aquesta substància tan pel que fa als seus efectes, com a aspectes legals o, fins i tot, a la seva composició.

Aquesta activitat està en el marc del projecte de prevenció de la drogodependència i altres conductes de risc del Lluçanès, que amb el nom de “No et liïs” rep el suport de la Diputació de Barcelona i s’articula des del Consorci del Lluçanès juntament amb el Casal del Jovent de Prats de Lluçanès amb col·laboració dels Serveis Socials i CRP.

Comparticions