L’equip dels Estanyencs A encapçalen la classificació de la lliga, seguits de molt a prop pels Jaume Puig i els Sant Feliu A, són pocs els punts que diferencien en les primers posicions, així que tot es decidirà en les properes jornades d’Oristà i Sant Bartomeu del Grau.

Fins el moment l’equip Jaume Puig ha guanyat en tres ocasions ( La Torre, L’Estany i Olost) per això estan segons a la classificació, en canvi els Estanyencs A  tot i només haver guanyat la jornada de Perafita van aconseguir 721 punts juntament amb una bona regularitat durant el campionat. De ben a prop hi ha els de Sant Feliu A que van guanyar a la jornada d’Alpens i durant tot el campionat han estat a la part alta de la classificació.

En quarta posició trobem els Rocaguinarda, seguits pels Estanyencs B, Bitllajuvi, Maitips, Matiners, Els Aprnents A, Els Canelons d’Alpens, Els Aprenents B, Sant Feliu B, Sona que Trona, Bon cop de Bitlla, les Parres, Cora, Revifalles, Els Embitllats de la Torre, Miquelets de Sobremunt i Los Chicos del Coro. Pendents de les dues útlimes jornades encara hi podrà haver canvis a la classifació.

El campionat finalitzarà el proper 29 de juliol a Sant Bartomeu del Grau.

Comparticions