Els dies 3, 4 i 5 d’octubre tindrà lloc el recapte de llet i bolquers pel Rebost del Lluçanès, el banc d’aliments que proveeix tots els municipis del Lluçanès. Les persones que vulguin fer donacions, les podran fer als mateixos establiments comercials de cada municipi.

Des del Consorci del Lluçanès amb conveni amb Càritas, es gestiona el Rebost del Lluçanès, el Banc d’aliments comarcal. Aquest servei el poden utilitzar les famílies vulnerables previ informe de Serveis Socials. El banc es proveeix a partir de la compra d’aliments i de donacions d’empreses i particulars, d’aquesta manera es pot donar cobertura a les persones usuàries.

Hi ha èpoques de l’any que el banc necessita abastir-se de determinats productes. Actualment ens trobem en aquesta situació. Per aquest motiu  des de l’àrea d’Acció Social del Consorci del Lluçanès s’organitza un recapte extraordinari de llet i bolquers entre la població del Lluçanès.

Duran els dies 3, 4 i 5 d’octubre, les persones que vulguin col·laborar podran comprar els productes (llet i bolquers -talla 3 i 4-)  als comerços de la comarca i dipositar-los en unes caixes que es trobaran a la sortida dels establiments.

Un cop passat el recapte, cada ajuntament farà la recollida als establiments i es posarà en contacte amb el Consorci per concertar l’entrega.

A continuació, pots consultar els establiments col·laboradors on pots participar:

Comparticions