Comença una nova edició del programa Creixem Plegats –  l’Escola de pares i mares al Lluçanès; un programa que aportarà a les famílies espais de reflexió i aprenentatge sobre diferents aspectes educatius que els permeti establir uns vincles familiars positius que possibilitin al fill/a un millor aprenentatge i una construcció personal equilibrada, emprenedora i creadora.

L’Escola de pares i mares comptarà amb un total de 9 propostes formatives per els mesos d’octubre-desembre i inclou xerrades, tallers, teatre-fòrum, conferències, etc.

La primera sessió serà a St. Feliu Sasserra el proper 19 d’octubre i es tracta d’una xerrada a càrrec d’Alba Castellví, autora del llibre «Educar sense cridar» que donarà eines per educar amb serenitat i coherència, evitant enfadar-se i perdre les maneres.

Destacar especialment una sessió sobre com gestionar els canvis d’etapa en la petita infància, el pas de l’Escola Bressol cap a l’E. Infantil i d’E. Infantil cap a l’etapa de  Primària, a Olost; dues sessions específicament per famílies d’alumnes d’adolescents «A casa, com parlem de les relacions afectives i sexuals?» i «Comunicació adequada entre els adolescents a l’entorn 2.0» a Prats de Lluçanès i, finalment, i també com a novetat, una matinal de dissabte a Alpens que donarà Eines per a l’acompanyament escolar dels fills i filles.

Podeu consultar tota la informació més detallada d’aquestes i de la resta de propostes a la web www.formacio.llucanes.cat

El programa Creixem Plegats s’organitza des del Consorci del Lluçanès dins el marc del Pla Territorial Educatiu Lluçanès Territori Educador, amb el suport de les AMPAs, els ajuntaments, el Centre de Recursos Pedagògics d’Osona (extensió de Perafita) Serveis Socials i Diputació de Barcelona.

Totes elles són activitats gratuïtes i obertes i tindran lloc a les escoles o altres equipaments municipals dels municipis del Lluçanès.

 

Comparticions